Резюме від 29 вересня 2017

Антоніна

Директор ресторану, керуючий рестораном, адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 04.2017 по 09.2017 (5 місяців)
"Медівня", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття ресторану з «0»
- Пошук,навчання та адаптація персоналу
- Співпраця з партнерами,пошук нових пропозицій,розширення асортименту
- Робота з постачальниками
- Пошук та покупка необхідного інвентарю
- Контроль персоналу під час роботи
- Навчання, оцінювання, мотивація персоналу
- Контроль готовності залу до відкриття
- Контроль якості страв,часу видачі
- Організація бенкетів
- Зустріч гостей та спілкування з ними
- Проведення інвентаризацій
- Вирішення адміністративних питань
- Складання графіків для персоналу

Адміністратор

з 10.2016 по 04.2017 (6 місяців)
Хінкальня, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління та організація всіх процесів ресторану
- Контроль дотримання стандартів закладу
- Пошук, навчання, адаптація, тестування, проведення тренінгів для
офіціантів
- Організація роботи та створення комфортних умов для ефективного та культурного обслуговування гостей
- Робота з постачальниками. Замовлення та прийом товару.
- Постановка завдань та котроль їх виконання
- Проведення п»ятихвилинок та зборів
- Нараховування та видача заробітної плати
- Касова дисципліна, підрахунок грошей, робота з фіскальним апаратом
- Проведення інвентаризацій

Бариста

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
AROMA KAVA, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Вивчення технологій приготування кавових напоїв
- Обслуговування відвідувачів закладу
- Приготування кавових напоїв

Адміністратор

з 09.2015 по 03.2016 (6 місяців)
Orange, Ковель (Сімейний ресторан в центрі міста)

- Контроль роботи всіх підрозділів закладу
- Відкриття та закриття закладу
- Контроль якості страв та напоїв
- Організація бенкетів,фуршетів, свят,вечірок, тематичних свят.
- Проведення зборів, тренінгів, тестування персоналу
- Контроль витрат та їх оптимізація
- Аналіз продажів та робота над підвищенням виторгів та середнього чеку
- Проведення майстер-класів для дітей.
- Робота з квітами, декор залу

Освіта

Львівський національний університет імені Івана Франка

Філологічний факультет, Львів
Незакінчена вища, з 2009 по 2012 (2 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси та тренінги по HR, продажах.

2015-2016

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Обожнюю ресторани та те,чим займаюся.
В ресторані при необхідності можу зробити все-
салат,каву,коктейль,букет,ремонт :) (а як не можу-то швидко знайду того,хто це якісно зробить.
Маю великий досвід в спілкуванні з людьми,в пошуку потрібних зв»язків,в наборі та навчанні персоналу. А ще маю талант до швидкого вирішення невирішуваних ситуацій.

Особисті якості: комунікабельність, стресостійкість, креативність,
відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вимогливість до себе та оточуючих, вміння швидко приймати рішення та брати на себе відповідальність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: