- PRO
Сергій
Шеф-повар, технолог (консультация, разработка меню)
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Тернопіль
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4342945/
Досвід роботи
Бренд Шеф
з 05.2020 по нині
(5 років 3 місяці)
Панська Садиба, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
з 09.2019 по 04.2020
(7 місяців)
Леліва, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф повар
з 12.2018 по 09.2019
(9 місяців)
Гастро паб Natura, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф Шеф-повар
з 02.2018 по 11.2018
(9 місяців)
доставка їжі Челентано, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Боенд Шеф
з 02.2017 по 02.2018
(1 рік)
Blackwood Coffee & Burger, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф повар
з 04.2016 по 02.2017
(10 місяців)
Ресторан-пекарня Baguette, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф повар
з 05.2015 по 04.2016
(11 місяців)
Найдорожча ресторація Галичини "Масони", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Су шеф
з 10.2014 по 05.2015
(7 місяців)
Найдорожча ресторація Галичини "Масони", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Су шеф
з 10.2013 по 10.2014
(1 рік)
Ресторан-музей "Арсенал", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший піцайоло
з 10.2012 по 10.2013
(1 рік)
Ресторан Тоалі-Валі Піноккіо, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший піцайоло
з 05.2012 по 10.2012
(5 місяців)
Ресторан-музей "Арсенал", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Піцайоло
з 11.2010 по 06.2012
(1 рік 7 місяців)
Ресторан Леопол, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
ЛДКХПП НУХТ
Львов
Середня спеціальна, з 2009 по 2012 (2 роки 10 місяців)
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Тернопіль, Івано-Франківськ, Львів -
Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)
Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 6 міст -
Бренд-шеф (консалтинг, запуск кухні під ключ, розробка меню, оптимізація роботи)
Тернопіль, Вінниця , ще 6 міст -
Офіціант, кухар
12000 грн, Тернопіль -
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 8 міст