Сергій
Шеф-повар, технолог (консультация, разработка меню)
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Тернопіль
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4342945
Досвід роботи
Бренд Шеф
з 05.2020 по нині
(4 роки)
Панська Садиба, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
з 09.2019 по 04.2020
(7 місяців)
Леліва, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф повар
з 02.2019 по 08.2019
(6 місяців)
Гастро паб Natura, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф Шеф-повар
з 02.2018 по 11.2018
(9 місяців)
доставка їжі Челентано, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Боенд Шеф
з 02.2017 по 09.2017
(7 місяців)
Blackwood Coffee & Burger, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф повар
з 04.2016 по 02.2017
(10 місяців)
Ресторан-пекарня Baguette, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф повар
з 05.2015 по 04.2016
(11 місяців)
Найдорожча ресторація Галичини "Масони", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Су шеф
з 11.2014 по 05.2015
(6 місяців)
Найдорожча ресторація Галичини "Масони", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Су шеф
з 03.2014 по 10.2014
(7 місяців)
Ресторан-музей "Арсенал", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший піцайоло
з 10.2012 по 03.2014
(1 рік 5 місяців)
Ресторан Тоалі-Валі Піноккіо, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший піцайоло
з 05.2012 по 10.2012
(5 місяців)
Ресторан-музей "Арсенал", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Піцайоло
з 11.2010 по 06.2012
(1 рік 7 місяців)
Ресторан Леопол, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
ЛДКХПП НУХТ
Львов
Середня спеціальна, з 2009 по 2012 (2 роки 10 місяців)
Схожі кандидати
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Тернопіль, Івано-Франківськ
,
ще 4 міста
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Тернопіль, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст
Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)
Тернопіль, Івано-Франківськ
,
ще 6 міст
Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)
Тернопіль, Івано-Франківськ
,
ще 5 міст
Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Тернопіль, Вінниця
,
ще 8 міст