Резюме від 27 червня 2018

Рученчин Роксолана Федорівна

Директор ресторана

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Вік:
23 роки
Місто:
Івано-Франківськ
Готовий до переїзду в:
Київ, Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, адресу та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Надання послуги "Запуск закладу"

з 03.2018 по 05.2018 (2 місяці)
Real M’яsso Kombinat, Ивано-Франковск (Ресторан)

- розробка концепту закладу Real M’яsso Kombinat
- прописання бізнес плану
- пошук приміщення
- запус закладу ( пошук майстрів по ремонту, набір команди, тощо )

Засновниця

з 02.2018 по нині (11 місяців)
Консалтинг у ресторанній сфері – Ruchenchin Group, Ивано-Франковск (Ресторанна сфера)

- створення консалтингу у ресторанній сфері – Ruchenchin Group
-надання комплексної допомоги у сфері ресторанного бізнесу:
навчання офіціантів, навчання адміністраторів, навчання керівників,
наставництво керівників, аналіз цифр, розробка маркетинг-плану, прописання процесів у ресторані, тощо.
детальніше . https://www.facebook.com/ruchenchin.group/

Перезапуск існуючого закладу.

з 12.2017 по 02.2018 (2 місяці)
Кафе грузинської випічки «Dedas Puri», Ивано-Франковск (заклад громадського харчування)

- встановлення системи обліку на закладі і запуск роботи бухгалтерії.
-організація роботи кухні, введення технологічних карт, інвентаризацій.
- оптимізація витрат, пошук та реалізація додаткових джерел доходу.
-розробка власних процесів ресторану і документації
-налагодження роботи з постачальниками
-пошук та співпраця з партнерами
-підвищення якості обслуговування та рівня конкурентоспроможності ресторану.
- впровадження і запуск роботи «Департаменту маркетингу»
- навчання керівників закладу : постановка завдань і контроль за їхнім виконанням
( розробка власного тренінгу «Свідомий керівник»)

Управляюча

з 06.2016 по 04.2018 (1 рік 10 місяців)
Ресторан здорового харчування “Zdorovyu”, Ивано-Франковск (заклад громадського харчування)

-організація роботи при запуску ресторану
-розробка власних процесів ресторану і документації
-ведення і аналіз всієї документації
-організація, навчання і контроль роботи персоналу
-розробка планів навчання та мотивація персоналу
-налагодження роботи з постачальниками
-розробка і ведення технологічних карт, інвентеризації
-організація заходів та їх популяризація в соціальних мережах
-пошук та співпраця з партнерами
-підвищення якості обслуговування та рівня
- конкурентноспроможності ресторану.

Управляюча

з 03.2016 по 08.2016 (5 місяців)
Ресторан швидкого харчування “Best Burger”, Ивано-Франковск (заклад громадського харчування)

- організація роботи при запуску ресторану
- налагодження процесів у закладі
-налагодження роботи з постачальниками
- ведення і аналіз документації
- організація, навчання і контроль роботи персоналу
- організація заходів та їх популяризація

Фінансовий консультант

з 08.2015 по 05.2016 (9 місяців)
Мережева компанія, Ивано-Франковск (Інвестиції)

-Продаж продукту
- Пошук, набір і мотивація команди
-Проведення зустрічей, навчань, презентацій
-Організація заходів
-Відкриття нових представництв

Адміністратор

з 02.2014 по 02.2015 (1 рік)
Ресторан швидкого харчування “Best Burger”, Ивано-Франковск (заклад громадського харчування)

- організація, навчання і контроль роботи персоналу
- ведення накладних, проведення інвентеризації
- складання графіку роботи працівників

Касир

з 08.2013 по 02.2014 (6 місяців)
Ресторан швидкого харчування “Best Burger”, Ивано-Франковск (заклад громадського харчування)

-інформування гостей про продукти
-продаж продукції
-ведення касової зміни
-проведення інвентеризацій.


Освіта

Львівська Комерційна Академія

Спеціальність: Фінанси і кредит, бакалавр., Львов
Незакінчена вища, з 08.2013 по 07.2015 (1 рік 11 місяців)


Професійні та інші навички

- знання програми IIKO (5 років досвіду)
Просунутий, використовую в даний час.


Знання мов

Англійська — початковий


Додаткова інформація

Навики:
- виявлення та ліквідація неефективних методів у діяльності компанії
- проведення мотиваційних навчань
- ведення бухгалтерського обліку
- організація діяльності роботи в команді
- знання програми IIKO
- організація заходів
-створення та реалізація нових напрямків розвитку компанії
- ефективна комунікація.

Якості:
- стратегічне мислення
- стресостійкість
- відповідальність за власні дії і результат розпочатої справи
- вміння швидко адаптовуватися до змін
- постійний розвиток професійних і особистих навиків
- вміння формувати прогресивне оточення навколо себе
- об’єктивна оцінка власної діяльності
- віданність справі, при розумінні спільних інтересів

Сертифікати:
- IBS Education Management
- Управление персоналом ресторана от А. Мусатова
- SmArt Fest Мистецтво успіху
- Фундація Регіональних Ініціатив
- Свідоцтво про позашкільну освіту «Бісероплетіння»


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: