Діма
Керуючий рестораном, project manager (консалтинг), 35 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10464923
Досвід роботи
Керуючий менеджер кав’ярень
з 08.2023 по 10.2023
(2 місяці)
Ponchyk BOY, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
IG:@ponchykboy
Управління чотирма кавʼярнями
Відкриття нового закладу - ЦУМ
Контроль функціональності закладів
Комунікація з адміністраціями ЦУМ, DREAM TOWN
Ведення документації
Управління персоналом
Ведення графіків персоналу
Проведення закупок та інвентаризацій
Робота з постачальниками
Оптимізація витрат та списання
Аналіз FOOD COST
Управлінській облік в Poster
Касовий контроль ПРРО
Ведення таблиць фінансової звітності
Project Manager
з 02.2023 по 07.2023
(5 місяців)
Eco Space Glamping, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
IG: @ecospace_sea
Запуск лобі-бару та кухні
Створення концепції
Розрахунок фінансової моделі проєкту
Надання графіку етапності робіт
Пошук підрядників та комунікація з ними
Формування кошторису
Реорганізація наявних приміщень
Планування схем приміщень: кухні, бару, зали та складів
Планування проведення комунікацій
Пошук та закупівля необхідного обладнання, устаткування для кухні, бару, зали
Налаштування системи обліку та прийому замовлень
Підключення ПРРО
Внесення тех. карток та інгредієнтів в систему обліку
Сприяння в отриманні дозвільних документів та ліцензії на алкоголь
Розробка меню кухні та бару, проробки страв
Підбір постачальників
Підписання договорів
Робота з постачальниками
Оптимізація витрат та списання
Аналіз FOOD COST
Управлінській облік в Poster
Касовий контроль ПРРО
Пошук та навчання персоналу
Створення чек-листів
Project Manager
з 03.2021 по 02.2022
(11 місяців)
Provincial Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
IG: @provincial.bar
Створення концепції
Пошук підрядників на тендерній основі
Ведення проєктної комунікації замовник - підрядник
Контроль виконання плану робіт та оплат
(ПРОЄКТ ВІДКЛАДЕНО)
Менеджер ресторану - Консалтинг
з 07.2020 по 10.2020
(3 місяці)
Autobiographу HOTEL, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
IG: @autobiography.hotel
Відкриття/закриття закладу
Робота з гостями, прийом замовлень, бенкетів, вирішення конфліктних ситуацій
Пошук та навчання персоналу
Концепція та структура сервісу
Створення та контроль виконання чек-листів функціональних обов’язків персоналу
Контроль роботи всіх підрозділів ресторану
Контроль якості продукції
Пошук устаткування та ін.
Закупівля устаткування, форми та ін.
Робота з постачальниками
Консалтинг кухня та бар
Касова дисципліна
Фінансова звітність
Інвентаризація
Менеджер знімального майданчика (Set admin)
з 03.2019 по 02.2022
(2 роки 11 місяців)
The Martini SHOT (production), Київ - Тбілісі (Маркетинг, реклама, PR)
Проєктна робота
IG: @the_martini_shot
Організація логістики та операційна діяльність знімального майданчика
Підготовка презентацій
Замовлення устаткування
Пошук підрядників
Управління персоналом
Фінансова звітність
Інвентаризація
Керуючий
з 09.2017 по 03.2020
(2 роки 6 місяців)
Глінтвейня MUG - магазин ВСІ СВОЇ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий партнер
IG: @mug.kyiv
Запуск проєкту
Концепція, рецептура та технологія приготування
Пошук та закупівля устаткування
Виїзне обслуговування
Участь у фестивалях
Маркетинг
Робота з постачальниками
Оптимізація витрат та списання
Аналіз FOOD COST
Управлінській облік в Poster
Виведення на рентабельність у 48%
Менеджер ресторану
з 04.2017 по 09.2017
(5 місяців)
УМКА - кафе морозиво, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
IG: @umka.icecream
Відкриття/закриття закладу
Робота з гостями
Вирішення конфліктних ситуацій
Робота з персоналом
Організація точок вуличної торгівлі, та фестивалів.
Контроль якості продукції та устаткування
Контроль чек-листів
Робота з постачальниками
Оптимізація витрат та списання
Аналіз FOOD COST
Управлінській облік в Poster
Інвентаризація
Менеджер ресторану
з 11.2016 по 04.2017
(5 місяців)
Alchemist bar DISCO, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
IG: @alchemistbarkyiv
Відкриття/закриття закладу
Робота з гостями
Вирішення конфліктних ситуацій
Робота з персоналом
Створення та контроль виконання чек-листів, функціональних обов’язків
Контроль роботи всіх підрозділів бару
Касова дисципліна
Оптимізація витрат
Робота з постачальниками
Облік та фінансова звітність
Інвентаризація
Менеджер ресторану
з 05.2014 по 09.2015
(1 рік 4 місяці)
Furgoneta, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття/закриття точок
Робота з гостями прийом замовлень
Касова дисципліна
Контроль якості продукції
Вирішення конфліктних ситуацій
Робота з персоналом
Робота з постачальниками
Облік та фінансова звітність
Інвентаризація
Офіціант
з 05.2013 по 04.2014
(11 місяців)
Канапа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 11.2010 по 03.2013
(2 роки 4 місяці)
Buddha Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
з 10.2008 по 09.2009
(11 місяців)
Marrakesh, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
КНУКіМ
Ресторанна справа менеджмент, Київ
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Barista Basic
2017
Restopraktiki
2018
Baby Restopraktiki
2021
Cases - Графічний дизайн
2024
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
Рекомендації
-
Жиляєв Олександр
Власник, Ponchyk BOY
Контактні дані приховані -
Кошовий Ярослав
Операційний директор, Ponchyk BOY
Контактні дані приховані -
Гамкрелідзе Олена
Власниця, Alchemist Bar
Контактні дані приховані -
Шестаковський Вʼячеслав
Власник / партнер, Умка - кафе морозиво / Глінтвейня на Хрещатику ВСІ СВОЇ
Контактні дані приховані
Схожі кандидати
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Sales manager, project manager, business development manager, bid manager, manager of procurement
Київ
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Київ
Менеджер ресторану, кафе, (ресторанний консалтинг), Team Leader
25000 грн, Київ
Руководитель IT-департамента, проекта, Project Manager, PM
120000 грн, Київ, Дніпро
,
ще 7 міст