Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Діма

Керуючий рестораном, project manager (консалтинг), 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий менеджер кав’ярень

з 08.2023 по 10.2023 (2 місяці)
Ponchyk BOY, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

IG:@ponchykboy
Управління чотирма кавʼярнями
Відкриття нового закладу - ЦУМ
Контроль функціональності закладів
Комунікація з адміністраціями ЦУМ, DREAM TOWN
Ведення документації
Управління персоналом
Ведення графіків персоналу
Проведення закупок та інвентаризацій
Робота з постачальниками
Оптимізація витрат та списання
Аналіз FOOD COST
Управлінській облік в Poster
Касовий контроль ПРРО
Ведення таблиць фінансової звітності

Project Manager

з 02.2023 по 07.2023 (5 місяців)
Eco Space Glamping, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

IG: @ecospace_sea
Запуск лобі-бару та кухні
Створення концепції
Розрахунок фінансової моделі проєкту
Надання графіку етапності робіт
Пошук підрядників та комунікація з ними
Формування кошторису
Реорганізація наявних приміщень
Планування схем приміщень: кухні, бару, зали та складів
Планування проведення комунікацій
Пошук та закупівля необхідного обладнання, устаткування для кухні, бару, зали
Налаштування системи обліку та прийому замовлень
Підключення ПРРО
Внесення тех. карток та інгредієнтів в систему обліку
Сприяння в отриманні дозвільних документів та ліцензії на алкоголь
Розробка меню кухні та бару, проробки страв
Підбір постачальників
Підписання договорів
Робота з постачальниками
Оптимізація витрат та списання
Аналіз FOOD COST
Управлінській облік в Poster
Касовий контроль ПРРО
Пошук та навчання персоналу
Створення чек-листів

Project Manager

з 03.2021 по 02.2022 (11 місяців)
Provincial Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

IG: @provincial.bar
Створення концепції
Пошук підрядників на тендерній основі
Ведення проєктної комунікації замовник - підрядник
Контроль виконання плану робіт та оплат

(ПРОЄКТ ВІДКЛАДЕНО)

Менеджер ресторану - Консалтинг

з 07.2020 по 10.2020 (3 місяці)
Autobiographу HOTEL, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

IG: @autobiography.hotel
Відкриття/закриття закладу
Робота з гостями, прийом замовлень, бенкетів, вирішення конфліктних ситуацій
Пошук та навчання персоналу
Концепція та структура сервісу
Створення та контроль виконання чек-листів функціональних обов’язків персоналу
Контроль роботи всіх підрозділів ресторану
Контроль якості продукції
Пошук устаткування та ін.
Закупівля устаткування, форми та ін.
Робота з постачальниками
Консалтинг кухня та бар
Касова дисципліна
Фінансова звітність
Інвентаризація

Менеджер знімального майданчика (Set admin)

з 03.2019 по 02.2022 (2 роки 11 місяців)
The Martini SHOT (production), Київ - Тбілісі (Маркетинг, реклама, PR)

Проєктна робота

IG: @the_martini_shot
Організація логістики та операційна діяльність знімального майданчика
Підготовка презентацій
Замовлення устаткування
Пошук підрядників
Управління персоналом
Фінансова звітність
Інвентаризація

Керуючий

з 09.2017 по 03.2020 (2 роки 6 місяців)
Глінтвейня MUG - магазин ВСІ СВОЇ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий партнер

IG: @mug.kyiv
Запуск проєкту
Концепція, рецептура та технологія приготування
Пошук та закупівля устаткування
Виїзне обслуговування
Участь у фестивалях
Маркетинг
Робота з постачальниками
Оптимізація витрат та списання
Аналіз FOOD COST
Управлінській облік в Poster
Виведення на рентабельність у 48%

Менеджер ресторану

з 04.2017 по 09.2017 (5 місяців)
УМКА - кафе морозиво, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

IG: @umka.icecream
Відкриття/закриття закладу
Робота з гостями
Вирішення конфліктних ситуацій
Робота з персоналом
Організація точок вуличної торгівлі, та фестивалів.
Контроль якості продукції та устаткування
Контроль чек-листів
Робота з постачальниками
Оптимізація витрат та списання
Аналіз FOOD COST
Управлінській облік в Poster
Інвентаризація

Менеджер ресторану

з 11.2016 по 04.2017 (5 місяців)
Alchemist bar DISCO, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

IG: @alchemistbarkyiv
Відкриття/закриття закладу
Робота з гостями
Вирішення конфліктних ситуацій
Робота з персоналом
Створення та контроль виконання чек-листів, функціональних обов’язків
Контроль роботи всіх підрозділів бару
Касова дисципліна
Оптимізація витрат
Робота з постачальниками
Облік та фінансова звітність
Інвентаризація

Менеджер ресторану

з 05.2014 по 09.2015 (1 рік 4 місяці)
Furgoneta, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття/закриття точок
Робота з гостями прийом замовлень
Касова дисципліна
Контроль якості продукції
Вирішення конфліктних ситуацій
Робота з персоналом
Робота з постачальниками
Облік та фінансова звітність
Інвентаризація

Офіціант

з 05.2013 по 04.2014 (11 місяців)
Канапа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 11.2010 по 03.2013 (2 роки 4 місяці)
Buddha Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 10.2008 по 09.2009 (11 місяців)
Marrakesh, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КНУКіМ

Ресторанна справа менеджмент, Київ
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Barista Basic

2017

Restopraktiki

2018

Baby Restopraktiki

2021

Cases - Графічний дизайн

2024

Знання і навички

Пунктуальність Ініціативність Креативність Відповідальність Цілеспрямованість Орієнтація на результат Лідерство Критичне мислення Антикризове управління Уміння аналізувати Оптимізація витрат Парус-Консультант Управління проєктами Індивідуальне консультування Операційний менеджмент

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Жиляєв Олександр

    Жиляєв Олександр

    Власник, Ponchyk BOY

    Контактні дані приховані
  • Кошовий Ярослав

    Кошовий Ярослав

    Операційний директор, Ponchyk BOY

    Контактні дані приховані
  • Гамкрелідзе Олена

    Гамкрелідзе Олена

    Власниця, Alchemist Bar

    Контактні дані приховані
  • Шестаковський Вʼячеслав

    Шестаковський Вʼячеслав

    Власник / партнер, Умка - кафе морозиво / Глінтвейня на Хрещатику ВСІ СВОЇ

    Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: