Резюме від 30 вересня 2009

Николай

Руководитель предприятия, ТОП - менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

директор

з 05.2008 по нині (16 років 1 місяць)
ТзОВ "Світ будівництва і комфорту", Львов (организация строительніх работ и торговля стройматериалами)

Организация работы предприятия, формирование стратегии развития, планирование стратегии продаж, подбор и обучение персонала, разработка бюджета, контроль над соблюдением плана затрат, ведение всех мероприятий по сотрудничеству с контролирующими органами.

директор

з 12.2007 по 05.2008 (5 місяців)
ТД "ТНП", Львов (оптовая торговля промтоварами)

Организация работы предприятия, формирование стратегии развития, планирование стратегии продаж, подбор и обучение персонала, разработка бюджета, контроль над соблюдением плана затрат, ведение всех мероприятий по сотрудничеству с контролирующими органами.

региональный менеджер по Западному региону

з 11.2002 по 12.2007 (5 років 1 місяць)
Корпорация "Гала трейд", Львов (производство и продажа товаров промтоварной группы)

Планирование и проведение мероприятий по увеличению продаж и присутствию продукции компании в регионе. Развитие структуры дистрибьюторов на территории региона. Организация, обучение торговой команды дистрибьюторов, марчендайзеров и торговых представителей компании «Гала маркетинг» в регионе. Контроль ценовой политики компании в регионе. Поиск и установление отношений, и переговоры с VIP-клиентами. Подготовка и заключение контрактов на поставку продукции компании. Отслеживание платежей.
Удалось увеличить объем продаж дистрибьюторов на 15% по отношению к аналогичному периоду прошлого года, успешное проведение акций.

старший представитель по основным клиентам

з 07.1999 по 11.2002 (3 роки 4 місяці)
ДП "САВ-Сервис", Львов (оптовая торговля промтоварами)

Поиск и установление отношений, и переговоры с VIP-клиентами. Подготовка и заключение контрактов на поставку продукции компании. Отслеживание платежей. Помощь ключевым клиентам в подготовке логистических схем доставки продукции. Обеспечение клиентов информационными и рекламными материалами. Мероприятия по продвижению продукции компании (организация и проведение акций и т.д.) Удалось развить торговую сеть и увеличить объем продаж в регионе в 4 раза.

старший представитель по основным клиентам

з 02.1999 по 07.1999 (5 місяців)
ЗАТ "Тема", Львов (оптовая торговля промтоварами)

Поиск и установление отношений с ключевыми клиентами. Ведение переговоров, заключение контрактов. Поиск перспективных средне- и мелкооптовых покупателей, содействие их сотрудничества с дистрибьюторами. Контроль оптовых рынков. Решение вопросов по срокам поставки и ассортименту продукции. Контроль своевременности платежей. Участие в проведении маркетинговых исследований и различных мероприятий по продвижению товара.
В непосредственные обязанности входило:
поиск новых клиентов - найдено и привлечено к сотрудничеству четыре крупных компании и большая сеть мелко- и средне оптовых клиентов, было достигнуто увеличение объемов продаж в 3 раза,
уровень дистрибьюции вырос с 52% до 84%.

Освіта

Государственный университет "Львовская политехника"

Строительный, Инженер-технолог строительных сооружений и конструкций, Львов
Вища, з 1992 по 1998 (5 років 4 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренинг KMBS «Эффективное лидерство», «Стратегия продаж», «Управление временем».

до 6 мес.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint MS Outlook Windows

Рекомендації

  • Пашко Виктор

    Пашко Виктор

    Национальный менеджер по продажам, Корпорация "Гала трейд"

    Контактні дані приховані
  • Ариф Намоглу

    Ариф Намоглу

    Генеральный директор , Корпорация "Гала трейд"

    Контактні дані приховані
  • Ноженко Татьяна

    Ноженко Татьяна

    Финансовый директор, ТД "ТНП"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація


РЕЗЮМЕ

Балінский Микола Іванович
м.Львів
Тел.д. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Загальні характеристики:
•Дипломований інженер-технолог будівельних споруд та конструкцій.
•Досвід роботи з гуртовими клієнтами, роздрібною мережею, проведення маркетингових досліджень та рекламних акцій. Маю великій досвід продажів на ринку побутової хімії та продуктів харчування, як український, так і іноземних компаній.
•Досвід роботи на комп’ютері – досвідчений користувач (MS WINDOWS, Word, Excel, Microsoft Outlook).
•Водійські права категорії «В», наявність власного автомобіля, досвід водіння 15 років.
•Комунікабельний, енергійний, легко знаходжу спільну мову з людьми, вмію переконувати.
•В пропозиції приваблює самостійність та відповідальність позиції, а також перспективність розвитку Компанії на українському ринку.
•Дата нарождения 12.01.1975. Одружений, двоє дітей.
•Згоден на переїзд.

Професійний досвід:

Травень 2008 – по теперішній час – ТзОВ «Світ будівництва і комфорту» - торгівля будівельними матеріалами та виконання будівельних робіт - директор
Організація роботи підприємства, формування стратегії розвитку, планування стратегії продажів, підбір та навчання персоналу, розробка бюджету контроль за дотриманням плану витрат, ведення співпраці з контролюючими органами, тощо.

Грудень 2007 – травень 2008 – ТД «ТНП» - директор – промтоварна група
Організація роботи підприємства, формування стратегії розвитку, планування стратегії продажів, підбір та навчання персоналу, розробка бюджету контроль за дотриманням плану витрат, ведення співпраці з контролюючими органами, тощо.
Листопад 2002 – грудень 2007 – Корпорація «Гала трейд» (компанія «Procter&Gamble»)- компанія по виробництву та продажу товарів не продовольчої групи (торгові марки Gala, Only you, Shandy)
Регіональний менеджер по Західному регіону.
Планування та проведення заходів по збільшенню рівня продажів та присутності товарів Компанії на ринку. Розвиток структури дистриб’юторів на території регіону. Організації роботи та навчання торгової команди дистрибьюторів, марчендайзерів та торгових представників компанії «Гала трейд» в регіоні. Контроль над ціновою політикою у регіоні. Пошук, встановлення взаємовідносин та проведення переговорів з VIP-клиєнтами. Підготовка та заключення контрактів на поставку продукції Компанії та проведення різноманітних акцій. Організація контролю за платежами та рівнем дебіторської заборгованості. Контроль дистриб’юції.
Липень 1999 – листопад 2002г.ДП «САВ-Сервіс» (Офіційний дистриб’ютор компанії «Procter&Gamble», SK Jonson, Shik, IP, концерну «Калина»)
Старший торговий представник по основних клиентах з продажу товарів непродовольчої групи.
Пошук, встановлення взаємовідносин та проведення переговорів з VIP-клиєнтами. Підготовка та заключення контрактів на поставку продукції Компанії та проведення різноманітних акцій. Організація контролю за платежами та рівнем дебіторської заборгованості. Контроль дистриб’юції. Допомога основним клієнтам Компанії у підготовці логістичних схем доставки продукції. Забезпечення клієнтів інформаційними та рекламними матеріалами. Проведення заходів по просуненню продукції Компанії (організацій та проведення акцій тощо).
Лютий 1999 – Липень 1999 ЗАТ «Тема»
Торговий представник по оптових продажах.
Пошук та налагодження взаємовідносин з клієнтами. Проведення переговорів та заключення контрактів. Пошук перспективних середніх та дрібно гуртових покупців. Контроль за розвитком оптових ринків. Вирішення питань по строках поставок та асортименту продукції. Контроль за дебіторською заборгованістю. Прийняття участі у проведенні різноманітних маркетингових досліджень та рекламних акцій, направлених на просування товарів на ринку.

Освіта та тренінги:
1992 - 1998
Державний університет «Львівска Політехника»
Факультет будівельний
Инженер-технолог будівельних споруд та конструкцій.
Тренінг KMBS «Эффективное лидерство», «Стратегия продаж», «Управление временем».
Тренінги в компанії «Procter&Gamble» , ДП «САВ-Сервіс», «Гала трейд».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: