Резюме від 20 серпня 2018 PRO

Ольга

Керівник грантових проектів, фандрейзер, менеджер з розвитку

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проектів та програм

з 08.2013 по нині (10 років 9 місяців)
Школа журналістики УКУ, Львів (академічні та неакадемічні освітні сервіси для журналістів, інновації в медіа)

З 2013 року, коли я прийшла працювати в Школу журналістики УКУ, коло моїх обов'язків, відповідальності та кваліфікацій зазнало змін.
Якщо на старті це була робота, пов'язана із івент-менеджментом освітніх заходів, то зараз я комунікую з донорами, грантодавцями та партнерами, формую проектні пропозиції та подаю заявки на їх фінансування, курую процес реалізації проектів, самостійно готую або ж перевіряю та затверджую фінансові та описові звіти, підготовані командою, беру участь у розробці нових продуктів.

За чотири з половиною роки я організувала більше, ніж 100 навчальних заходів для цільової групи, розпочала співпрацю з близько 10-ма новими донорами, з якими Школа не співпрацювала раніше.

Одним із напрямків роботи, який я вважаю надважливим і за який вболіваю особливо - це забезпечення фінансової та організаційної стабільності підрозділу, в якому працюю. Я, зокрема, ініціювала проведення стратегічної сесії для нашого колективу із залученням зовнішніх консультантів та розробила план роботи з донорами, котрий уможливив фінансування головних напрямків роботи після успішного завершення кількарічної співпраці з одним із наших найстабільніших грантодавців.

А ще - я мотивую колектив на прийняття серйозних професійних викликів, котрі стимулюють організаційний та особистісний розвиток; вдосконалюю робочі процеси, аби організація витрачала менше ресурсів та досягала кращих результатів; заохочую професійний розвиток членів колективу.

Освіта

Львівський національний університет ім. І. Франка

Факультет міжнародних відносин, Львів
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 10 місяців)

Навчання на факультеті міжнародних відносин дало мені хорошу гуманітарну базу, системне бачення процесів, сформувало аналітичне мислення і розвинуло здатність ефективно й у стислі терміни освоювати нові знання та навички.

За час навчання в ЛНУ я також отримала семестрову стипендію на навчання в Хорватії за програмою вивчення хорватської мови та культури в університеті Загреба та стала учасницею програми 6-місячного стажування "Молодь для органів місцевого самоврядування", ініційованої ГО "Молодіжна альтернатива" спільно з Комітетом виборців України.

Знання і навички

MS Office  Робота з інструментами менеджменту проектів та управління прое

Додаткова інформація

Маю досвід консультування громадських ініціатив з питань роботи з донорами та фандрейзингу.

Брала участь у кількох професійних обмінах та стажуваннях:
- Вивчення медіасистеми Фландрії (Брюссель, Гент);
- Вивчення підходів до журналістської освіти (Ружомберок, Словаччина);
- Ознайомлення з громадськими медійними, культурними та IT-ініціативами у м. Кропивницький.

Влітку 2018 року планую реалізацію індивідуального дослідницького проекту з вивчення політик корпоративної соціальної відповідальності в Чехії та Польщі, а також форм співпраці прибуткових та неприбуткових організацій, спрямованих на якісні суспільні зміни.

Готова до переїзду по Україні та за кордон, а також частих відряджень.

Розмовляю англійською, польською, німецькою, хорватською.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: