Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Олександр

Керуючий рестораном, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Управляющий баров,столовой и интернет магазина

з 11.2018 по 03.2022 (3 роки 4 місяці)
Евро смарт пауер(БРСМ НАФТА), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Професійні навички:
1. Короткострокове та довгострокове планування бюджету, контроль доходно-витратної частини підприємства.
2. Оптимізація ресурсів для розвитку бізнесу, формування цінової політики та створення попиту.
3. Знання касових ресторанних систем.
4. Повний цикл роботи з персоналом: підбір, навчання, адаптація, мотивація, щоденна організація та контроль роботи
5. Контроль рівня сервісу та якості роботи кухні та бару
6. Планування та контроль проведення рекламних кампаній та заходів

Листопад 2018 по березень 2022 Керівник -Тoscana wine bar (два виннихбари), їдальня для офісних співробітників на 300 осіб та інтернет магазин.
https://toscana.wine/
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ТОВ Євро смарт пауер, кампанія БРСМ НАФТА.
- оптові та роздрібні продажі вина
- запуск бару та їдальні з нуля
- Управління, аналіз, розвиток підприємства;
- підбір, організація та мотивація роботи персоналу;
- контроль якості обслуговування та аналіз результативності роботи персоналу;
- вдосконалення форм та методів обслуговування;
- Вибір постачальників, укладання договорів, контроль поставок;
- фінансовий та виробничий облік підприємства;
- проведення інвентаризації;
- формування асортименту меню та ціноутворення;
- Організація презентацій, банкетів, фуршетів, корпоративних заходів;
- робота з контролюючими органами;
- Проведення рекламних заходів, формування клієнтської бази;
- Складання бюджету, планування, оптимізація видатків;
- Побудова системи звітності та аналіз рентабельності підприємства.

Листопад 2012 – По жовтень 2018– ресторан VILLER, мережа «Будинок смаку», Керуючий рестораном (www.domvkusa.com.ua)

Січень 2008 – Жовтень 2012 – Ресторан Рестоград Імперія, Менеджер ресторанного комплексу (www.restograd.com.ua)
Січень 2006 – Січень 2008 – Клуб «Буква», Керуючий
Січень 2005 – Січень 2006 – Лісовий пивний клуб «Партизан», Менеджер ресторанного комплексу

Січень 2004 – Червень 2005 – Ресторан «Порто Мальтезе», Бармен

Січень 2002 – Січень 2004 – Клуб «Буква», Бармен
Професійні якості:

Стресостійкість, готовність до ненормованого робочого графіка, уміння працювати в команді, лідерство, уміння адаптуватися до нових умов та колективу

Знання мов:
Російська, українська – вільне володіння
Англійська – Можу проходити інтерв'ю
Професійний досвід:

Освіта

2009Київський національний торговельно-економічний університет Факультет "Менеджмент організацій"

Факультет «Менеджмент организацій», Київ
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Здатність до розробки та впровадження стандартів та нормативно-технологічної документації, що регламентує діяльність підприємств готельного та ресторанного бізнесу;
здатність до формування та просування готельного та ресторанного продукту відповідно до вимог споживачів;
здатність удосконалювати бізнес-процеси підприємства;
здатність формувати клієнтські бази та формувати програми лояльності споживачів;
готовність ставити цілі та вирішувати завдання діяльності з розвитку нових проектів у готельному та ресторанному бізнесі;
здатність прогнозувати розвиток готельного та ресторанного бізнесу;

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Outlook Email MS Access EmailOpenViewPro Mirramail Express

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Професійні навички:
1. Короткострокове та довгострокове планування бюджету, контроль доходно-витратної частини підприємства.
2. Оптимізація ресурсів для розвитку бізнесу, формування цінової політики та створення попиту.
3. Знання касових ресторанних систем.
4. Повний цикл роботи з персоналом: підбір, навчання, адаптація, мотивація, щоденна організація та контроль роботи
5. Контроль рівня сервісу та якості роботи кухні та бару
6. Планування та контроль проведення рекламних кампаній та заходів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: