• PRO

Олександр

Шеф-кухар, 50 000 грн

Розглядає посади:
Шеф-кухар, Сушеф, Менеджер з продажу
Вид зайнятості:
повна
Вік:
33 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 06.2023 по нині (2 роки 2 місяці)
Kim Kimchi Korean BBQ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 05.2023 по 06.2023 (1 місяць)
Hamilton, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню
Запуск меню
Навчання персоналу

Шеф-повар

з 09.2022 по 05.2023 (8 місяців)
Anthill, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кухні з нуля
Розробка меню
Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.

Шеф-кухар

з 01.2022 по 01.2022 (менш ніж місяць)
Picante pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню і запуск піцерії, навчання персоналу.

Шеф-кухар

з 10.2021 по 06.2023 (1 рік 8 місяців)
Americano, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка нового меню.

Су-шеф

з 07.2021 по 02.2022 (7 місяців)
Chicago pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.

Су-шеф

з 10.2020 по 07.2021 (9 місяців)
Crazy Town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка калькуляцій на суші-бар
Приймав участь у розробці меню

Сушист

з 10.2020 по 01.2021 (3 місяці)
Квадрат суші, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

з 06.2020 по 09.2020 (3 місяці)
Delice, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Водій сміттєвоза

з 03.2020 по 06.2020 (3 місяці)
Еко сервіс, Сарни (Послуги для населення та бізнесу)

Шеф-кухар

з 03.2019 по 03.2020 (1 рік)
Americano, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка нового меню.

Піццайола

з 01.2019 по 03.2019 (2 місяці)
Pizza letta, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Раменщик

з 09.2018 по 01.2019 (4 місяці)
Noa, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

з 08.2018 по 10.2018 (2 місяці)
36по, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 07.2017 по 08.2018 (1 рік 1 місяць)
Crazy town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Розробка калькуляцій на суші-бар
Приймав участь у розробці меню.

Старший зміни

з 07.2014 по 07.2017 (3 роки)
Сушия, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення товару.
Робота з постачальниками.
Інвентаризації.
Ведення зміни.
Дотримання санітарних норм на технологічних процесах.
Контроль виданих страв.
Навчання персоналу.
Контроль наявності заготовок на процесах.
Робота з заготовками.
Проходження ЛКЯП (Лист контролю якості продукції).

Помічник бухгалтера

з 05.2013 по 09.2013 (4 місяці)
Сарненське ГРП, Сарни (Бізнес)

Складання звітності за період

Освіта

Львівська комерційна академія

Фінанси та кредит, банківська справа, Львів
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Оператор комп‘ютерного набору

1 рік

Оперативне керування технологічними процесами в ресторані

1 день

Знання і навички

  • Користувач ПК

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Знання ПК.
Легко піддаюся навчанню.
Проведення майстер класів з японської кухні,
Знання 1с.
Наявність прав категорії B, C.
Знання японської кухні.
Знання паназійської кухні.
Знання української кухні.
Навички італійської кухні.
Знання процеса піци.
Знання процеса ВОК.
Робота з постачальниками.
Організаційні здібності.
Керування персоналом від 10 чоловік.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: