Резюме від 7 травня 2022 PRO

Мар'яна

Керівник філії, відділу продажу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора (керівник з роздрібного бізнесу)

з 11.2017 по нині (6 років 5 місяців)
АТ Альфа Банк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Підбір та адаптація персоналу, доведення планових показників та контроль їх виконання кожним працівником відділу, збільшення рівнів продажу та ріст кредитного та депозитного портфелю. Організація оперативних нарад із працівниками відділу.

Заступник директора (корпоративний бізнес)

з 09.2015 по 11.2016 (1 рік 2 місяці)
ПАТ Сбербанк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Відпрацювання бази потенційних клієнтів регіону на предмет залучення до співпраці шляхом проведення переговорів з керівниками підприємств корпоративного бізнесу та робота з діючою клієнтською базою.

Начальник сектору організації роздрібного та малого бізнесу

з 11.2013 по 09.2015 (1 рік 10 місяців)
ПАТ Сбербанк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Пошук, підбір та управління персоналом; проведення навчань по підвищенню рівня знань та якості обслуговування для працівників РБ та МБ; розподіл планових показників РБ та МБ, доведення їх до виконавців та подальший контроль за їх виконанням; організація роботи співробітників РБ та МБ в регіоні; організація касової роботи (проведення перевірок касової дисципліни та інших тематичних перевірок, в тому числі з проведенням ревізій кас; контроль дотримання визначених лімітів кас); підтримка та розвиток партнерських каналів продаж; залучення підприємств та організацій на зарплатно-карткові проекти; проведення ефективних маркетингових акцій для збільшення пізнаваності Банку в регіоні та збільшення рівня продаж банківських продуктів;
Забезпечення контролю за дотриманням зовнішнього виду відділення, стандартів рекламно-інформаційного оформлення. Керівництво відділеннями регіону на час відсутності керівника.

Керівник з організації продажів у корпоративному каналі Відділу прямих продажів

з 09.2011 по 11.2013 (2 роки 2 місяці)
ВАТ ВТБ Банк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Проведення переговорів з керівниками різних рівнів на предмет домовленості про проведення активностей на території підприємства з метою продажу продуктів банку їх працівникам; залучення підприємств та організацій на зарплатно-карткові проекти; нарощення кредитного та депозитного портфелів; клієнтської бази дирекції; планування та організація роботи відділу; аналіз ринку конкурентів; формування баз потенційних клієнтів банку.

Начальник відділу продажу роздрібних продуктів

з 04.2010 по 04.2011 (1 рік)
ВАТ ВТБ Банк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Розробка плану роботи Відділу; організація оперативних нарад із працівниками Відділу (підготовка аналітичних звітів за підсумками роботи, продуктивності роботи фронт-менеджерів, проблемних питань, відхилень від планових завдань, якості обслуговування); аналіз ринку банківських послуг з метою визначення потреб у тих чи інших банківських продуктах; контроль за дотриманням виконанням планових показників; навчання та консультування працівників відділення, наставництво; організація роботи щодо залучення нових клієнтів, надання консультацій діючим та потенційним клієнтам.

Провідний менеджер-консультант відділу продажу роздрібних продуктів

з 11.2008 по 04.2010 (1 рік 5 місяців)
ВАТ ВТБ Банк, Івано-Франківськ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та обслуговування клієнтів фізичних осіб по всіх банківських продуктах. На даній посаді додатково була призначена відповідальною за координацію роботи філії в декількох напрямках (автокредитування, страхування, зарлатні проекти).

Освіта

ТАНГ

Облік і аудит, Тернопіль
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

магістр обліку і аудиту в промисловості

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Тренінги
«Уміння продавати», «Менеджмент управління», «Ключі до клієнта», «Навики виступати публічно», «Переговори», «Сім кроків продажів», «Комерційна модель продаж», «В2В» та ін..

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: