Игорь
Шеф-повар, су-шеф (кейтеринг, выездные банкеты), 35 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 26 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5107650
Досвід роботи
Шеф-повар
з 10.2020 по нині
(3 роки 7 місяців)
Senorita Bonita, bodega seafood, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф
з 09.2018 по 03.2019
(6 місяців)
Fabius, Киев (Ресторан, загородный комплекс)
Повар-универсал
з 01.2018 по 09.2018
(8 місяців)
Fabius, Киев (Ресторан, загородный комплекс)
Су-шеф
з 09.2017 по 12.2017
(3 місяці)
Erlebahova Bouda, Spinderluv Mlyn, Ceska Republica, Чехия (База отдыха, курорт, ресторан, загородный комплекс)
Повар-универсал
з 05.2017 по 10.2017
(5 місяців)
Queen Country Club, Киев (Ресторан, загородный комплекс)
Повар-универсал
з 01.2015 по 04.2016
(1 рік 3 місяці)
Giardino, Киев (Ресторан, загородный комплекс)
Су-шеф
з 04.2014 по 12.2014
(8 місяців)
Разгуляево, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар-универсал
з 04.2013 по 04.2014
(1 рік)
Духмяна піч, Киев (Ресторан, загородный комплекс)
Повар-универсал
з 09.2012 по 03.2013
(6 місяців)
Wine city Grill, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар-универсал
з 04.2012 по 08.2012
(4 місяці)
Pivbar, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Освіта
Нухт
Нніхт, Киев
Незакінчена вища, з 2014 по 2019 (5 років 2 місяці)
Знання і навички
Додаткова інформація
Заработная плата -договорная. Опыт работы 9лет. В ресторанах премиум сегмента таких как: Wine City Grill, Queen Country Club, Giardino, Fabius, Veranda on the River. Создам меню для кафе, баров, ресторанов любой сложности, таких кухонь как: грузинская, средиземноморская, европейская, украинская, итальянская, испанская, Азия, вегетарианская, веганская. Информация по телефону [
Інші резюме цього кандидата
35 000 грн
Київ
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
- Су-шеф, Catch seafood restaurant, 9 місяців
- Шеф-повар, Senorita Bonita bodega seafood, 3 роки 7 місяців
Схожі кандидати
Шеф-кухар, су-шеф
Київ, Житомир
Шеф-повар, су-шеф
Київ
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно
Су-шеф, шеф-повар
Київ
Шеф-повар, сушеф
45000 грн, Київ
Шеф-кухар, сушеф
Київ, Вінниця