Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 лютого 2022

Юлія

Менеджер ресторану, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ресторану

з 03.2021 по 11.2021 (8 місяців)
Томатіна, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

-розподіл співробітників по робочих процесах, складання графіків відповідно до навантаження;
-мотивація команди для виконання поставлених цілей;
-контроль за дотриманням співробітниками санітарних умов, правил особистої гігієни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
-контроль якості та швидкості обслуговування гостей;
-навчання нових співробітників;
-контроль справності технічного стану обладнання та приміщення;
-контроль за дотриманням технологій приготування , перевірка температурних режимів зберігання;
-замовлення продуктів і витратних матеріалів;
-проведення інвентеризацій;
-проведення обліку та інкасації готівки;
- робота з накладними;
-ведення звітності;
-робота в liko.

Менеджер в оптовій торгівлі

з 05.2019 по 06.2020 (1 рік 1 місяць)
ТзОВ «Арахісова паста МантЕка», Львов (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- Ведення клієнтської бази
- Пошук нових клієнтів
- Укладання договорів
- Формування рахунків згідно замовлення
- Консультація клієнтів щодо асортименту компанії
- Виписка ТТН
- Супровід замовлення з моменту оформлення до моменту відгрузки.

Адміністратор

з 09.2017 по 09.2018 (1 рік)
Grill Pub, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
- Організація безперебійної роботи ресторана;
- Взаємодія з постачальниками, планування замовлення продуктів, контроль термінів, асортименту, кількості та якості доставки;
- Забезпечення дотримання персоналом корпоративних стандартів, розподіл обов`язків між співробітниками;
- Забезпечення умов якості обслуговування гостей ресторана;
- Вирішення спірних конфліктних ситуацій;
- Безпосередня участь у виробничому процесі;
- робота з РРО,КУРО(касова дисципліна) ;
- Ведення звітності.

Старша зміни ресторану

з 10.2015 по 02.2017 (1 рік 4 місяці)
СРК Ігроленд, Львів (Сімейно розважальний комплекс)

- Організація та координування роботи персоналу ресторану.
- Організація продажів в ресторані.
- Замовлення товару.
- Забезпечення виконання стандартів компанії кожним членом команди.
- Формування ефективних сервісних команд.
- Вирішення складних ситуацій з гостями.
- Формування святкової та гостинної атмосфери у зоні своєї відповідальності.
- Управління касовою дисципліною.
- Ведення звітної документації.

Бармен-Офіціант

з 05.2015 по 09.2015 (4 місяці)
Ресторан «Червона Рута», Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НУ «ЛП»

Туризм, Львів
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — просунутий
  • Українська — вільно
  • Польська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: