Резюме від 22 листопада 2023

Катерина

Керуюча рестораном, адміністратор, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Вишневе (Київська обл.)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Операційний директор

з 08.2023 по нині (9 місяців)
Маракуйя, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-відкриття закладу з 0
-Створення барного меню та меню кухні
-Підбір та навчання персоналу
-Аналіз ринку постачальників, досягнення найкращих умов по співпраці, укладання договорів
-Організація роботи караоке зала, кальянного залу
-Керування підрозділами маркетинг, закупівля, бухгалтері.

Керуючий рестораном

з 07.2022 по 07.2023 (1 рік)
UniBo, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття закладу з нуля
• Підбір, адаптація персоналу
• Переоблік
• Робота з постачальниками
• Закупівля товару, інвентарю
• Розробка нових страв та введення їх у меню
• Аналіз собівартості, фудкост, ФСП
• ABC звіт
• Повний контроль касової дисципліни
.
• Первинна документація

• R-keeper
• iiko
• 1С

Виконуючий обов'язки керуючого

з 05.2021 по 02.2022 (9 місяців)
Барбарис, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

• управління персоналом ресторану (до 60 осіб. Мотивація, встановлення плану як для співробітників, так і для точки. Пошук, підбір, адаптація нових співробітників. Тісна співпраця з HR відділом.
• Аналіз ринку постачальників, контроль вартості продукції, пошук аналогів.
• Аналіз собівартості, фудкост, ФСП
• ABC звіт
• Повний контроль касової дисципліни
• Участь у розробці меню, маркетингової стратегії ресторану, корпоративної культури.
• Збільшення середнього чека та виручки ресторану загалом.
• Первинна документація

• R-keeper
• iiko

Адміністратор ресторану

з 09.2019 по 05.2021 (1 рік 8 місяців)
Барбарис, Харьков (Сфера обслуговування)

• створення комфортної атмосфери, як для гостей, так і для персоналу
• Зустріч, спілкування, вирішення конфліктних ситуацій із гостями.
• Складання графіка роботи працівників
• Прийняття та супровід банкетів
• Ведення касової дисципліни
• Адаптація нового персоналу
• R-keeper
• iiko

Администратор

з 01.2019 по 09.2019 (8 місяців)
Mirax, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Приём, заселение, выселения гостей. Работа с наличными, кредитными картами, выставление счетов по безналу. Подготовка документации, отчет флп, отчет 10 дней. Работа с системами бронирования. Контроль за качеством работы младшего персонала.

Освіта

ХНУМГ имени О. М. Бекетова

Готельно-ресторанна справа, Харків
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

ЖКК ХНУМГ ім. О.М. Бекетова

Готельна справа, Харків
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

LABA

2020

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Водійські права кат. B R-Keeper Водіння авто iiko

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: