Катерина
Керуюча рестораном, адміністратор, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 26 років
- Місто проживання:
- Вишневе (Київська обл.)
- Готовий працювати:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5109199
Досвід роботи
Операційний директор
з 08.2023 по нині
(9 місяців)
Маракуйя, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-відкриття закладу з 0
-Створення барного меню та меню кухні
-Підбір та навчання персоналу
-Аналіз ринку постачальників, досягнення найкращих умов по співпраці, укладання договорів
-Організація роботи караоке зала, кальянного залу
-Керування підрозділами маркетинг, закупівля, бухгалтері.
Керуючий рестораном
з 07.2022 по 07.2023
(1 рік)
UniBo, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Відкриття закладу з нуля
• Підбір, адаптація персоналу
• Переоблік
• Робота з постачальниками
• Закупівля товару, інвентарю
• Розробка нових страв та введення їх у меню
• Аналіз собівартості, фудкост, ФСП
• ABC звіт
• Повний контроль касової дисципліни
.
• Первинна документація
• R-keeper
• iiko
• 1С
Виконуючий обов'язки керуючого
з 05.2021 по 02.2022
(9 місяців)
Барбарис, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
• управління персоналом ресторану (до 60 осіб. Мотивація, встановлення плану як для співробітників, так і для точки. Пошук, підбір, адаптація нових співробітників. Тісна співпраця з HR відділом.
• Аналіз ринку постачальників, контроль вартості продукції, пошук аналогів.
• Аналіз собівартості, фудкост, ФСП
• ABC звіт
• Повний контроль касової дисципліни
• Участь у розробці меню, маркетингової стратегії ресторану, корпоративної культури.
• Збільшення середнього чека та виручки ресторану загалом.
• Первинна документація
• R-keeper
• iiko
Адміністратор ресторану
з 09.2019 по 05.2021
(1 рік 8 місяців)
Барбарис, Харьков (Сфера обслуговування)
• створення комфортної атмосфери, як для гостей, так і для персоналу
• Зустріч, спілкування, вирішення конфліктних ситуацій із гостями.
• Складання графіка роботи працівників
• Прийняття та супровід банкетів
• Ведення касової дисципліни
• Адаптація нового персоналу
• R-keeper
• iiko
Администратор
з 01.2019 по 09.2019
(8 місяців)
Mirax, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
Приём, заселение, выселения гостей. Работа с наличными, кредитными картами, выставление счетов по безналу. Подготовка документации, отчет флп, отчет 10 дней. Работа с системами бронирования. Контроль за качеством работы младшего персонала.
Освіта
ХНУМГ имени О. М. Бекетова
Готельно-ресторанна справа, Харків
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)
ЖКК ХНУМГ ім. О.М. Бекетова
Готельна справа, Харків
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
LABA
2020
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Схожі кандидати
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Київ
Керуючий кав'ярнею, адміністратор кафе, ресторану
45000 грн, Київ
Директор ресторана, управляющая рестораном, администратор
Київ
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Київ
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ
Генеральний директор мережі ресторанів, кафе, операційний керуючий, CEO, COO
60000 грн, Київ