Резюме від 20 жовтня 2018

Наталія

Оператор call-центра, 7 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ПНПУ ім. В. Г. Короленка

Природничий факультет, спеціальність - еколог, Полтава
Незакінчена вища, з 2016 по 2018 (2 роки)

Еколог - це більше навіть не професія, а тип мислення, стиль життя. Я б не хотіла скопіювати визначення слова "еколог" з вікіпедії, тому напишу своїми словами, як я це бачу і як розумію.
Є різні науки - математика, фізика, хімія, біологія, психологія і багато інших. І всі вони безумовно однаково важливі і необхідні. Мені, коли я вчилася в школі і вирішувала, ким я хочу бути в майбутньому, було дуже складно обрати якийсь один шлях, одну течію, один напрямок. Мені було сумно від думки, що я повністю порину в щось одне і все інше буду знати поверхнево або взагалі не знати. Але я все таки обрала і вибором дуже задоволена. Для мене ці точні науки - це частини пазлу, а екологія - це картина, яка ці частини об'єднує в одне ціле. Еколог для мене - це людина, яка помічає деталі і може їх об'єднати в одне ціле. Еколог - це людина яка мислить глобально, не забуваючи про мале. Як я вже говорила - це не просто освіта чи професія. Це тип мислення. Це толерантність, вміння слухати бачити та помічати деталі і аналізувати їх, вміння бачити суть, вміння швидко і якісно пристосовуватись до нових умов і обставин, вміння бути гнучким. Навчання на еколога - це не просто суха теорія, це механізми, це вміння застосовувати ці навички не тільки в цій професії, в навчанні, а й в інших аспектах життя: інша робота не за профілем, неформальна освіта, волонтерство, сім'я, стосунки з людьми, розуміння себе як самодостатньої особистості і як частини цього світу, соціуму.

Додаткова освіта та сертифікати

Українська Академія Лідерства

2017-2018, 10 місяців

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — середній
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: