Резюме від 12 травня 2024 PRO

Владимир

Шеф-кухар, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 09.2023 по 03.2024 (6 місяців)
Докер паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 04.2023 по 08.2023 (4 місяці)
Wine Garden, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар

з 07.2021 по 07.2022 (1 рік)
Just beer bar, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф повар

з 04.2020 по 06.2021 (1 рік 2 місяці)
Ресторан Phi Phi, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су Шеф

з 11.2018 по 11.2019 (1 рік)
Культ Паб, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су шеф

з 11.2017 по 10.2018 (11 місяців)
Культ Паб, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Составление закупок для безперебойной работы заведения
Управление персоналом из 10 чел
Ведение переучетов
Соблюдение Сан норм пересоналом кухни и подержание чистоты
Работа с раздачей,работа со встречками
Постоянный контроль выдачи блюд в зал,контроль качества сырья и готовой продукции
Соблюдения норм товарного соседства и правила ротации,оптимизация списаний
Работа с хоспером и технологией су-вид

Шеф повар

з 12.2011 по 11.2018 (6 років 11 місяців)
Мелроуз, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Управление персоналом из 15 человек
Контроль стандартов сети
Контроль качества продукции согласно стандарту сети
Составление закупок для бесперебойной работы ресторана
Введение списаний и переучета
Выполнения сан требовоний согласно МОЗ
Работа с Европейской,Азиатской и кухней Америки

Су шеф

з 08.2009 по 11.2011 (2 роки 3 місяці)
Япона Хата,ресторан франшиза, Луганск (Готельно-ресторанний бізнес)

Управление персоналом
Составление закупок
Выполнение стандартов блюд Японской кухни
Контроль готовой продукции
Контроль сырья блюд японской кухни

Повар горячего процесса

з 03.2008 по 04.2009 (1 рік 1 місяць)
Авто Гриль Мисливець Козырная Карта, Луганск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд Европейской и Украинской кухни согластно тех. картам
Подержание качества пф и заготовок процесса

Освіта

Лвпуит Информационных технологий

Мастер ресторанного обслуживанияи, Луганск
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (1 рік 6 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Кулинарная революция интенсив

2018

Схожі кандидати

Су-шеф
30000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
30000 грн, Київ

Шеф-кухар
35000 грн, Київ

Бренд-шеф
Київ, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-повар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: