Дмитро
Технолог харчової промисловості, 15 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5185284
Досвід роботи
Технолог
з 12.2018 по нині
(5 років 4 місяці)
ФОП Охматенко, Харьков (Виробництво кондитерських виробів, начинок для хлібопекарської та кондитерської промисловості.)
Обов'язки:
- вхідний контроль якості сировини і контроль якості готової продукції;
- розробка і впровадження нових видів продукції;
- розробка нормативної документації;
- розробка нових видів продукції та вдосконалення існуючих технологій виробництва.
Досягнення:
- впровадженя у виробництво нових видів продукції (зокрема - лінійку жувального мармеладу, термостабільний джем із використанням яблучного пюре тощо);
- вдосконалено технології виробництва термостабільних фруктових начинок із використанням свіжих фруктів (усунено негативний вплив рецептурних компонентів на консистенцію готового продукту під час зберігання);
- підвищено продуктивність роботи виробничого цеху за рахунок оптимізації та раціоналізації виробничих процесів.
Пекар
з 09.2015 по 11.2015
(2 місяці)
Fozzy Group, супермаркет "Сільпо", Харків (Роздрібна торгівля)
Освіта
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Аспірант кафедри технології харчування (денне відділення), спеціальність 05.18.16 "Технологія харчової продукції", Харків
Вища, з 2015 по 2018 (2 роки 11 місяців)
Тема дисертаційної роботи - "Технологія напівфабрикату гелеподібного термостійкого з використанням желатину". Проведено дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей гелеутворювачів полісахаридної та білкової природи (зокрема - желатину, напівочищеного каппа-карагенану та фурцелларану), розробка технології напівфабрикату гелеподібного термостійкого в якості альтернативи наявним на ринку "м'ясним гранулам", із подальшим використанням в технологіях м'ясних посічених виробів.
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Інститут післядипломної бізнес-освіти, спеціальність «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», Харків
Вища, з 2014 по 2015 (1 рік 3 місяці)
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, 8.05170112 «Технології харчування», Харків
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)
Знання і навички
Знання мов
Англійська — вище середнього
Схожі кандидати
Директор по производству, развитию бизнеса, технолог (пищевая промышленность)
Харків, Дніпро
,
ще 5 міст
Технолог харчової промисловості, розробник
Харків, Дніпро
,
ще 7 міст
Технолог харчової промисловості
Харків
Технолог харчової промисловості
Харків, Івано-Франківськ
,
ще 6 міст