Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Оксана

Менеджер з персоналу, інспектор з кадрів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інспектор з кадрів

з 03.2019 по 03.2020 (1 рік)
Охоронна фірма "Ельба-Захід", Івано-Франківськ (Охорона, безпека, оборона)

Займалась пошуком персоналу, кадровим діловодством та нарахуванням заробітної плати працівникам.

Менеджер з персоналу

з 08.2018 по 01.2019 (5 місяців)
Приватна фірма "Фортуна", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов"язки: пошук персоналу та кадрове діловодство (ресторан "ХАТА БАГАТА", готельно-ресторанний комплекс "РІВ"ЄРА")

Інспектор відділу кадрів (штатна чисельність - 300-350 чол.)

з 01.2017 по 12.2017 (11 місяців)
Івано-Франківська дирекція ПАТ "Укрпошта", Івано-Франківськ (Транспорт, логістика)

Кадрове діловодство: прийом, звільнення та переведення працівників, надання щорічних та додаткових відпусток, ведення табелів обліку робочого часу працівників, заповнення лікарняних листків та трудових книжок, надання статистичної звітності, робота з центром зайнятості

Освіта

Івано-Франківський інститут нафти і газу

Спорудження газонафтопроводів, газосховищ і нафтобаз, інженер-механік, Івано-Франківськ
Вища, з 1979 по 1984 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

З листопада 2012р. по травень 2016р.працювала менеджером з персоналу Західного регіонального департаменту "АТ Банк "Фінанси та Кредит" ( штатна чисельність - 220-250 чол.)
Функціональні обов'язки: пошук та підбір персоналу для структурних підрозділів банку, проведення співбесід з кандидатами, аналіз резюме, оформлення пакету документів і формування особових справ при прийомі на роботу, переведенні, звільненні працівників та наданні щорічних та додаткових відпусток. Ведення табелю робочого часу. Займалась проведенням атестацій та стажуванням нових працівників. Надавала статистичні звіти по особовому складу в дирекцію по персоналу Головного банку.

З вересня 2007р. по вересень 2009р. працювала менеджером з персоналу Івано-Франківської обласної дирекції ПАТ КБ "ПРАВЕКС-БАНК" (штатна чисельність - 300 чол.)
Функціональні обов'язки: пошук та підбір персоналу для структурних підрозділів банку, проведення співбесід з кандидатами, аналіз резюме, оформлення пакету документів і формування особових справ при прийомі на роботу, переводі, звільненні працівників. Розробка посадових інструкцій та положень.
Загальний стаж роботи - 26 років, із них 15 років кадрової роботи.
За час роботи в різних галузях досконало вивчила трудове законодавство та кадрове діловодство. Вільно володію українською та російською мовами, комп'ютером на рівні впевненого користувача (MS Office, Internet Explorer, Lotus Notes, 1С Бухгалтерія). Дисциплінована, відповідальна, комунікабельна, швидко знаходжу спільну мову з членами колективу, постійно вдосконалюю свої професійні якості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: