Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 січня 2019

Володимир

Національний, регіональний менеджер, керівник торогового відділу, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу національного продажу

з 03.2018 по нині (6 років 1 місяць)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Контроль роботи регіональних менеджерів по Україні, проведення переговорів з ключовими клієнтами, ведення локальних та національних мереж, підписання договорів поставки та маркетингу, планування, забезпечення планових показників, контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, навчання та підбір персоналу, організація роботи відділу, ведення документації.

ВО Керівника дистрибуції

з 11.2017 по 02.2018 (3 місяці)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Ведення переговорів з постачальниками, участь у формуванні пакету брендів компанії, контроль роботи філіалів в Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Тернопільській областях, планування, бюджетування, забезпечення планових показників, контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, проведення переговорів з ключовими клієнтами.

Керівник Торгового Підрозділу Львів

з 03.2016 по 11.2017 (1 рік 8 місяців)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Контроль роботи супервайзерів та торгових агентів (ХоРеКа, Лінійний роздріб, Область), планування, забезпечення планових показників, контроль ввіреної території (м.Львів та Область), контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, проведення переговорів з ключовими клієнтами, навчання та підбір персоналу, збільшення АКБ, забезпечення нумеричної та якісної дистрибуції, організація роботи відділу, ведення документації.

ВО Керівник Торгового Підрозділу Львів

з 04.2015 по 10.2015 (6 місяців)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Контроль роботи супервайзерів та торгових агентів (ХоРеКа, Лінійний роздріб), планування, забезпечення планових показників, контроль ввіреної території (м.Львів та Область), контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, проведення переговорів з ключовими клієнтами, навчання та підбір персоналу, збільшення АКБ, забезпечення нумеричної та якісної дистрибуції, організація роботи відділу, ведення документації.

Супервайзер

з 03.2010 по 02.2016 (5 років 11 місяців)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Контроль роботи торгових агентів, забезпечення планових показників, контроль ввіреної території (Львівська область), контроль дебіторської заборгованості, подання звітів керівництву, постановка завдань та контроль виконання, проведення переговорів з ключовими клієнтами, планування, навчання та підбір персоналу, збільшення АКБ, забезпечення нумеричної та якісної дистрибуції, організація роботи відділу, ведення документації.

Торговий агент

з 07.2007 по 02.2010 (2 роки 7 місяців)
Гал-Леобуд ТзОВ, Львів (Дистрибуція алкогольних напоїв)

Забезпечення планових показників, виконання поставлених завдань, контроль ввіреної території, контроль дебіторської заборгованості, укладання договорів, забезпечення нумеричної та якісної дистрибуції, збільшення АКБ, марчендайзинг, ведення документації.

Освіта

Київський Національний Універститет Харчових Технологій

Технологія бродильних виробництв і виноробства., Львів
Вища, з 2001 по 2005 (3 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

Навики і вміння: Знаю мережі в Західному регіоні України, частково на Сході та в Центрі. Знаю ключових клієнтів в каналі ХоРеКа та роздріб у Львові та Львівській області. Пройшов у 2008 році тренінг «Техніка торгового візиту»; в 2010 «Управління: менеджмент і керівництво»; в 2015 «Тренінг для супервайзерів від Кузні кадрів»; в 2015 «Ваші перші 10 000$ онлайн»; в 2016 «Інструменти управління в щоденній роботі керівника». Вмію добре контактувати з різними людьми і організовувати роботу. Маю навики роботи у сфері торгівлі і поліграфії. Володію ПК (Word, Excel, PowerPoint, Paint, EDI, 1С7, 1С8). Маю власне авто. Водійське посвідчення кат. В.

Знання мов: Українська – рідна, польська, російська.

Особиста характеристика: Дисциплінований, порядний, чесний, справедливий, надійний, цілеспрямований, комунікабельний, організований, пунктуальний, без шкідливих звичок, не терплю безвідповідального ставлення до роботи, швидко вчуся, вмію пристосовуватись.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: