Резюме від 25 лютого 2019

Роман

Шеф-повар, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 09.2017 по 12.2018 (1 рік 3 місяці)
ДРЦ "Чубі Бум", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Розробка меню, калькуляційних та технологічних карт
Підбір та навчання персоналу кухні
Організація, контроль роботи кухні та приготування страв
Контроль кількості та якості сировини
Впровадження HACCP
Організація постачання та робота з постачальниками

Шеф-кухар

з 04.2015 по 01.2017 (1 рік 9 місяців)
мережа ресторанів "Чілі Піца", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Початок роботи в ТРЦ Ocean Plaza
Відкритя заклаладів "з нуля" в ТРЦ Skymall, Skyfamilypark
та закладу мережі в м.Рівне.
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Розробка меню. Розробка технологічних та калькуляційних карт
Контроль за кількістю і якістю сировини
Організація та контроль роботи кухні
Проведення інвентаризацій
Приготування страв
Впровадження нового меню
Організація роботи з постачальниками

Су-шеф

з 04.2014 по 10.2014 (6 місяців)
ресторан "Бабай фемелі", Васильків (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління секцією "кухня" та її організацією. Контроль роботи кухарів, контроль якості приготування страв. Слкадання заявок, проведення інвентаризації та списання. Підготовка та видача банкетів.

Кухар

з 03.2013 по 03.2014 (1 рік)
ресторан "ТРИ ВИЛКИ" Наша карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 10.2011 по 02.2012 (4 місяці)
"Food Factory" кейтерингова компанія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 05.2011 по 10.2011 (5 місяців)
ресторан "Палуба", Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 11.2008 по 05.2011 (2 роки 6 місяців)
паб "Зер Гут", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КОВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу

Технік-технолог, Київ
Середня спеціальна, з 2007 по 2011 (3 роки 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар по темі "НАССР" Міжнародні правела харчової безпеки в закладах ресторанного господарства.

2018 10.17.

майстер клас "мусові десерти" Лізи Глінської

2017 10. 10.

Кондитерський майстер клас ІRКА Анна Росса

2018 11 20

Посилений кондитерський курс в кращого шеф-кондитера україни Казмерчук Людмили

2016 09.10

київська асоціація шеф-кухарів семінар"кухня-серце ресторану"

2016 11. 17

Схожі кандидати

Шеф-повар грузинской кухни
Київ, Вінниця , ще 5 міст

Шеф-кухар
43000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
50000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: