Наталія
Спеціаліст з розробки та впровадження системи якості (НАССР)
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 45 років
- Місто:
- Кривий Ріг
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5269993
Досвід роботи
Головний технолог
з 06.2000 по нині
(23 роки 11 місяців)
ТОВ "Бакалія", Івано-Франківськ (виробництво чаю, безалкогольних напоїв, хлібобулочних виробів, сухих сніданків)
Здійснення контролю дотримання вимог технологічного процесу виробництва.
Розробка нових і вдосконалення існуючих технологій виробництва харчової продукції.
Розширення асортименту продукції.
Метрологічне забезпечення виробництва та виробничої лабораторії.
Досвід роботи з Держспоживстандартом України, МОЗ України, Держпродспоживслужбою, Укрметртестстандарт.
Контроль особистої гігієни та виробничої санітарії на підприємстві.
Створення, атестації та організація роботи виробничої лабораторії по визначенню органолептичних, фізико-хімічних показників (вміст вологи, домішок, золи, екстрактивних речовин, ефірних олій, радіонуклідів), мікробіологічних показників (загальне забруднення, БГКП, E.coli, плісеневі гриби, дріжджі, B.cereus, патогенні мікроорганізми в т.ч. бактерії роду Salmonella).
Розробка, впровадження та контроль функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів, ситеми управління якістю на вимоги стандартів ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001.
Керівник групи безпечності, внутрішній аудитор
Cертифікація підприємства на вимоги міжнародного стандарту FSSC 22000 (ISO 22000+ISO/TS 22002-1) в т.ч. системи НАССР у компанії "СЖС Україна" .
Підготовка виробництва до сертифікації на вимоги стандартів BRS, IFS.
Освіта
Український державний університет харчових технологій
Технологія цукристих речовин, Київ
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)
спеціаліст, стаціонарна форма навчання, диплом з відзнакою
Додаткова освіта та сертифікати
СЖС Україна, «Порядок проведення внутрішніх аудитів», «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продукт"
2015, 5 днів
Додаткова інформація
вміння керувати колективом до 80 чол., забезпечувати безперебійну роботу виробництва, розробка, впровадження та контроль функціонування системи менеджменту харчової безпеки;
впевнений користувач ПК (Word, Exсel);
розвинуті лідерські якості, відповідальність, активність, ініціативність, пунктуальність, комунікабельність;
здатність і бажання до навчання та вдосконалення професійних навичок.
Інші резюме цього кандидата
Кривий Ріг
Вища освіта · Повна зайнятість
- Головний технолог, Україна, 23 роки 11 місяців
Кривий Ріг
Вища освіта · Повна зайнятість
- Головний технолог, ТОВ "Бакалія", 23 роки 11 місяців
Схожі кандидати
Специалист по стандартизации, сертификации и качеству, входному контролю
15000 грн, Кривий Ріг, Дистанційно
Менеджер з технології та якості
Кривий Ріг, Київ
Спеціаліст холодильного обладнання
Кривий Ріг
Інженер систем радіозв'язку
Кривий Ріг, Дніпро
,
ще 3 міста
Механик, специалист, инженер, водитель
25000 грн, Кривий Ріг
Специалист, инженер по охране труда
Кривий Ріг