Резюме від 22 квітня 2024

Олена

Менеджер, керівник відділу продажу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

УАД

Видавничо-поліграфічна справа, Львів
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Досвід роботи:
Близько 10 років працюю в сфері онлайн-продаж.
Остання робота, 5 років, працювала в компанії, яка мала мережу інтернет- магазинів,та спеціалізувалась на продажі товарів побутового вжитку ( фабричний Китай та українські виробники),від техніки до одягу.
Вмію будувати відділи продаж з 0, від найму працівників до навчання та адаптації працівників. Маю навички продажів від роздрібної торгівлі до оптової, написання скріптів, контроль роботи кол-центру, виконання кпі.

2015 – 2017 - магазин «Mybuy24»
Ведення переговорів з клієнтами, спілкування по телефону, прийом дзвінків та обробка заявок або замовлень; консультація клієнтів згідно з переліком послуг і надання інформації про товари; пряма робота з постачальниками; моніторинг конкурентів, визначення шкали цін на товари і розміри знижок.
Часткова робота контент-менеджером,наповнення сайтів текстовими та графічними даними, дослідження сайтів конкурентів; контроль за новими текстами, постійним оновленням інформації.
В період з жовтня 2016 по листопад 2018 перебувала у декретній відпустці.

2013 –2015 Інтернет - магазин «Подіум»
Керівник відділу продаж (продаж взуття,одягу,біжутерії,іграшок,хімії,спортивного асортименту,товарів для дому): досвід управління персоналом, організація роботи та контроль за виконуванням поставлених завдань, підбір та навчання персоналу,аналіз ефективності роботи відділу, розробка системи мотивації відділу продаж,ведення переговорів з клієнтами,відстеження поставок товару, робота з транспортними компаніями, контроль виконання перевезень та відвантажень товару,знання складу,співпраця з іншими підрозділами фірми, нарахування заробітної плати,закупка товару по замовленнях клієнтів,а також пошук нового асортименту,співпраця з постачальниками.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: