Резюме від 25 квітня 2023 PRO

Валерія

Технолог харчової промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 11.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
Fishki Food distribution, Київ (Харчова промисловість)

- розробка та впровадження нових видів продукції на ТТ;
- розробка/ оптимізація/ впровадження технологічної документації (технологічні карти, рецептури, інструкції, специфікації);
- організація та контроль дотримання технологічних процесів, рецептур, норм витрат сировини та допоміжних матеріалів, справності та коректної експлуатації технологічного обладнання, якості, термінів придатності та умов зберігання сировини (його раціонального використання) з метою забезпечення стабільної якості продукції, що випускається;
- систематична оцінка якості продукції із застосуванням органолептичних методів, виявлення ознак недоброякісності, відбраковування невідповідної продукції, аналіз причин виникнення невідповідностей;
- аналіз продажу та прибутковості окремих товарів та категорії в цілому;
- контроль організації закупівель товарів, їх доставки та зберігання;
- ведення Асортиментного комітету для введення/виведення товару, постачальника;
- формування асортиментної матриці, внесення змін до асортиментної матриці;
- аналіз конкурентного середовища, ринку товарів та кола постачальників.

Керівник відділу контролю якості

з 01.2019 по 08.2019 (7 місяців)
ТОВ "КОМПАНІЯ "ФУД ПАК", Київ (Харчова промисловість)

- участь у розробці та впровадженні технологічних процесів та режимів виробництва на продукцію, що випускається підприємством (цехом, ділянкою);
- розробка нових видів продукції, їх впровадження;
- розробка внутрішньої нормативної документації;
- участь у розгляді рекламацій, які надходять на продукцію, що випускається;
- контроль санітарного стану виробництва;
- організація заходів щодо підвищення якості продукції (робіт, послуг);
- організація та контроль виконання процедури вхідного контролю сировини та пакувальних матеріалів.

Технолог

з 05.2017 по 01.2019 (1 рік 8 місяців)
ТОВ "КОМПАНІЯ "ФУД ПАК", Киев (Харчова промисловість)

- контроль якості вхідної сировини та матеріалів;
- контроль якості ГП;
- розробка технологічної документації;
- контроль за дотриманням технологічної дисципліни та правильної експлуатації технологічного обладнання;
- розробка та реалізація заходів щодо підвищення ефективності виробництва
- аналіз причин браку та випуску продукції низької якості.

Контролер якості

з 03.2016 по 05.2017 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "ПРОВІНЦІЯ ПЛЮС", Киев (Харчова промисловість)

- контроль, аналіз якості продукції, що випускається, складання звітної документації;
- контроль за дотриманням встановлених рецептур, норм витрат сировини, вимог технологічних інструкцій на всіх стадіях виготовлення продукції;
- контроль санітарного стану виробництва.

Освіта

ХДУХТ

Технологія харчування, Харків
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: