Резюме від 17 грудня 2021 PRO

Павел

Повар, су-шеф, 22 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар - универсал

з 12.2018 по 04.2020 (1 рік 4 місяці)
Cartel Bukovel, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф повар

з 05.2018 по 09.2018 (4 місяці)
Ресторан Жарим Парим, Железный порт (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар - универсал

з 12.2017 по 04.2018 (4 місяці)
Cartel Bukovel, ресторан Kolyba, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 06.2017 по 12.2017 (6 місяців)
Ресторан Daily Sport, Николаев (Николаевская обл.) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Chief Cook

з 12.2016 по 06.2017 (6 місяців)
KSSL Iran, Iran (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работал на судне

Повар - универсал

з 05.2016 по 10.2016 (5 місяців)
Gran Café Sandro, Херсон (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар -универсал, кондитер

з 09.2015 по 05.2016 (8 місяців)
Ресторан Verona, Херсон (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар -универсал

з 05.2015 по 09.2016 (1 рік 4 місяці)
Ресторан Весела Хата, Железный порт (Гостинично-ресторанный бизнес)

Пекарь - кондитер

з 09.2014 по 05.2015 (8 місяців)
Кондитерская Смак, Голая Пристань (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар -универсал

з 05.2014 по 09.2014 (4 місяці)
Ресторан Весела Хата, Железный порт (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар -универсал

з 09.2013 по 04.2014 (7 місяців)
Ресторан Императрица, Херсон (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар -универсал

з 05.2013 по 09.2013 (4 місяці)
Кафе Лето, Железный Порт (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление и выдача блюд горячего и холодного цеха

Повар -универсал

з 09.2012 по 05.2013 (8 місяців)
Ресторан Пан Атаман, Херсон (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

Одесское мореходное училище имени А. И. Маринеско ОНМА

Cook, Одесса
Середня спеціальна, з 2016 по 2016 (1 місяць)

Повышение квалификации

Херсонский морской колледж

Повар- пекарь, Херсон
Середня спеціальна, з 2009 по 2011 (1 рік 5 місяців)

Додаткова інформація

Опыт роботы поваром 8 лет. Коммуникабельный, стрессоустойчивый.Работал на должности Шефа, и Су - шефа.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: