Владислав
Администратор ресторана, менеджер, 20 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5456918
Досвід роботи
Менеджер ресторану , банкет менеджер
з 01.2021 по 11.2022
(1 рік 10 місяців)
Forrest Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи ресторану , організації весіль та інших корпоративних заходів .
Адміністратор
з 07.2020 по 03.2022
(1 рік 8 місяців)
Таверна, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття бару біля басейну з 0, пошук нового персоналу і контроль якості обслуговування та підготовка до нового сезону. Аудит готельної частини ресторану. Робота з smm частиною комплекса.
Робота з підготовкою та контролем проведення весіль сезону 2021.
Администратор
з 01.2020 по 06.2020
(5 місяців)
Хачапури и Вино, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний комплекс роботи з доставкою. Від прийнята заказів до вирішення проблем з замовленням. До гарної оцінкі замовника.
Відкриття, закриття ресторану, ведіння книги рро, і кассового апарату. Проведення різних заходів, покер вечірка, мафія, дні народження. Підвищення кваліфікації працівників ресторану.
Менеджер ресторану
з 06.2019 по 09.2019
(3 місяці)
Al Mar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль всех подразделений комплекса. Управление рабочим процессом комплекса. Подбор персонала. Обучение персонала.
Проектная работа
Адміністратор ресторану
з 12.2018 по 04.2019
(4 місяці)
"Le Gruyere", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з повного початку.
Проектна робота.
Офіціант, Адміністратор ресторану
з 10.2016 по 09.2018
(1 рік 11 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс "ОNOVO", Київ (Готельно-рестораний бізнес)
Організація та проведення різних заходів, весілля, дні народження конференції, вечірки. В форматі фуршету та банкета.
Закупка барної продукції, хоз товарів. І багато чого іншого.
Офіціант, Адміністратор ресторану
з 05.2014 по 10.2015
(1 рік 5 місяців)
Лісовий пивний клуб "Партизан", Київ (Готельно-рестораний бізнес)
Освіта
Національний аєрокосмічний університет ім. М.Є.Жуковського "ХАІ"
Літакобудування, авіаконструктор, Харків
Вища, з 2010 по 2014 (3 роки 9 місяців)
Знання і навички
Знання мов
Англійська — середній
Додаткова інформація
Найголовніше це максимально зробити відпочинок людей в закладі де працюю до такого, щоб вони відпочивавшм не помічали як біжить час. І будування роботи в справжньому колективі, так як ми працюємо всі над однією цілюю. І весь колектив має працювати як одне ціле.
Схожі кандидати
Sales manager, project manager, business development manager, bid manager, manager of procurement
Київ
Управляющий, админ. ресторана, автомойки, менеджер бара, нач. техотдела, завхоз
30000 грн, Київ
Офіціант, адміністратор (ресторан, кафе, бар)
35000 грн, Київ
Менеджер-администратор ресторану, кафе
30000 грн, Київ
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ