Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Владислав

Администратор ресторана, менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ресторану , банкет менеджер

з 01.2021 по 11.2022 (1 рік 10 місяців)
Forrest Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи ресторану , організації весіль та інших корпоративних заходів .

Адміністратор

з 07.2020 по 03.2022 (1 рік 8 місяців)
Таверна, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття бару біля басейну з 0, пошук нового персоналу і контроль якості обслуговування та підготовка до нового сезону. Аудит готельної частини ресторану. Робота з smm частиною комплекса.
Робота з підготовкою та контролем проведення весіль сезону 2021.

Администратор

з 01.2020 по 06.2020 (5 місяців)
Хачапури и Вино, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний комплекс роботи з доставкою. Від прийнята заказів до вирішення проблем з замовленням. До гарної оцінкі замовника.
Відкриття, закриття ресторану, ведіння книги рро, і кассового апарату. Проведення різних заходів, покер вечірка, мафія, дні народження. Підвищення кваліфікації працівників ресторану.

Менеджер ресторану

з 06.2019 по 09.2019 (3 місяці)
Al Mar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль всех подразделений комплекса. Управление рабочим процессом комплекса. Подбор персонала. Обучение персонала.
Проектная работа

Адміністратор ресторану

з 12.2018 по 04.2019 (4 місяці)
"Le Gruyere", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з повного початку.
Проектна робота.

Офіціант, Адміністратор ресторану

з 10.2016 по 09.2018 (1 рік 11 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс "ОNOVO", Київ (Готельно-рестораний бізнес)

Організація та проведення різних заходів, весілля, дні народження конференції, вечірки. В форматі фуршету та банкета.
Закупка барної продукції, хоз товарів. І багато чого іншого.

Офіціант, Адміністратор ресторану

з 05.2014 по 10.2015 (1 рік 5 місяців)
Лісовий пивний клуб "Партизан", Київ (Готельно-рестораний бізнес)

Освіта

Національний аєрокосмічний університет ім. М.Є.Жуковського "ХАІ"

Літакобудування, авіаконструктор, Харків
Вища, з 2010 по 2014 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop R-Keeper iiko Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe SmartTouch PMS Cloud Мій готель

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Найголовніше це максимально зробити відпочинок людей в закладі де працюю до такого, щоб вони відпочивавшм не помічали як біжить час. І будування роботи в справжньому колективі, так як ми працюємо всі над однією цілюю. І весь колектив має працювати як одне ціле.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: