Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Степан

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник

з 04.2012 по нині (12 років 1 місяць)
Технолог (розробник меню для закладів громадського харчування), Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")

Відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,навчання персоналу,аудит закладу,підбір концепції

Освіта

Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка

Готельно-ресторанна справа, Тернопіль, Тернопіль
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office R-Keeper iiko Poster Profit Ultra Відриття закладів з нуля Аудит Закладів харчування

Знання мов

  • Російська — вище середнього
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Консалтинг
• Запуск, перезапуск громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-повар
40000 грн, Київ, Дистанційно

Шеф-кухар
35000 грн, Тернопіль, Ужгород , ще 7 міст

Шеф-повар
80000 грн, Київ

Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Київ, Інші країни, Дистанційно

Шеф-кухар (розробка меню)
Київ

Шеф-повар грузинской кухни
Вінниця, Дніпро , ще 5 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: