Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Степан

Керуючий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник

з 04.2012 по нині (12 років 1 місяць)
Restaurant Consulting & Rebranding Company, Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")

Створення команди що займається відриттяи закладів громадського харчування з "0" та їх ребрендингом.

1. Концепція,
Маркетинговий проект,
Проект приміщення,
Етапи відкриття

2. Дизайн проект,
3D візуалізація,
Плани інженерії,
Плани розміщення обладнання, предметів інтер'єру та меблів

3. Підбір обладнання згідно копцепції та меню закладів,
Підбір посуд та постачальників,
Підбір системи управління бізнесу та її впровадження в бізнес.

4. Аналіз діяльності закладу,
Оптимізація управлінських процесів
Розробка, впровадження посадових інструкцій ( та всієї внутрішньої докуентації закладу),
Виявлення точок зловживання персоналу,
Контроль персоналу.

Освіта

Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка

Готельно-ресторанна справа, Тернопіль
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Office R-Keeper iiko Poster Profit Ultra Відриття закладів з нуля Аудит Закладів харчування

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Консалтинг
• Запуск, перезапуск громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

http://www.rest-consulting.com/

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: