Степан
Керуючий рестораном
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 34 роки
- Місто проживання:
- Тернопіль
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Житомир, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький, Чернівці
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5391881
Досвід роботи
Керівник
з 04.2012 по нині
(12 років 1 місяць)
Restaurant Consulting & Rebranding Company, Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")
Створення команди що займається відриттяи закладів громадського харчування з "0" та їх ребрендингом.
1. Концепція,
Маркетинговий проект,
Проект приміщення,
Етапи відкриття
2. Дизайн проект,
3D візуалізація,
Плани інженерії,
Плани розміщення обладнання, предметів інтер'єру та меблів
3. Підбір обладнання згідно копцепції та меню закладів,
Підбір посуд та постачальників,
Підбір системи управління бізнесу та її впровадження в бізнес.
4. Аналіз діяльності закладу,
Оптимізація управлінських процесів
Розробка, впровадження посадових інструкцій ( та всієї внутрішньої докуентації закладу),
Виявлення точок зловживання персоналу,
Контроль персоналу.
Освіта
Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка
Готельно-ресторанна справа, Тернопіль
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 8 місяців)
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — просунутий
Додаткова інформація
Консалтинг
• Запуск, перезапуск громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .
Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.
[
http://www.rest-consulting.com/
Інші резюме цього кандидата
Вінниця, Житомир, ще 7 міст
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
Освіта: 09.2006 - 06.2011: Готельно-ресторанна справа, Тернопіль (Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка, Тернопіль)....
Івано-Франківськ, Київ, ще 8 міст
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Керівник, Restaurant Consulting & Rebranding Company, 12 років 1 місяць
Схожі кандидати
Управляющий рестораном (консалтинговые услуги)
60000 грн, Одеса, Дистанційно
Керуючий рестораном
25000 грн, Львів
Директор ресторану
45000 грн, Чернівці
Адміністратор ресторану, керівник
Хмельницький
Директор готелю, ресторану
Вінниця, Дніпро
,
ще 8 міст
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 грн, Вінниця, Київ
,
ще 4 міста