Резюме від 13 серпня 2019 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5567788

Юрист-господарник, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 05.2007 по нині (17 років)
Консалтинг, бухгалтерія, аудит

Обв`язки:
•Ведення службової документації;
•Складення, оформлення, аналіз господарських договорів;
•Проведення дій щодо реєстрації, змін до установчих документів, зміни організаційно-правової форми, ліквідації та банкрутства юридичних осіб, тощо;
•Робота щодо досудового врегулювання спорів, претензійно-позовна робота;
•Корпоративне обслуговування діяльності акціонерних товариств;
•Нестандартне вирішення кризових ситуацій в господарських товариствах.
Досягнення: проходження кар`єрного росту від підготовки найпростіших документів та завдань до успішного самостійного виконання та супроводу низки юридичних та бізнес-процесів, пов`язаних з реорганізацією та оптимізацією організаційної структури юридичних осіб.

Освіта

Інститут післядипломної освіти та до університетської підготовки Львівського Національного університету ім. Івана Франка

Правознавство, правове забезпечення господарської діяльності, Львів
Вища, з 2011 по 2015 (3 роки 8 місяців)

Кваліфікація "Спеціаліст"

Додаткова освіта та сертифікати

Національний університет «Львівська Політехніка»

2007, 1 рік

Знання і навички

MS Excel MS Word ЛІГА:ЗАКОН НАУ ЄДР

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Знання Господарського, Цивільного, Трудового, Податкового законодавства України. Значний досвід роботи в сфері корпоративних та господарських відносин. Швидке прийняття управлінських рішень. Договірна робота, застосування на практиці відповідності господарських договорів чинному законодавству та можливими податковими наслідками, претензійно-позовна робота. Аналітична перевірка надійності контрагентів. Досвід представництва інтересів юридичних та фізичних осіб у судах першої та апеляційної інстанцій. Досвід роботи з юридичними особами в справах про банкрутство. Значний досвід роботи з акціонерними товариствами в частині корпоративного управління (скликання та проведення зборів акціонерів, підготовка корпоративної документації: протоколів наглядової ради, виконавчого органу, зборів акціонерів, тощо, підготовка особливої інформації, проміжної квартальної та регулярної річної інформації емітентів цінних паперів ПАТ та ПРАТ), розробка тендерної документації та участь в здійсненні публічних закупівель в системі ProZorro.

Володію навичками роботи з системою «клієнт-банк» та окремими знаннями в бухгалтерії.

Схожі кандидати

Юрист-господарник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист-хозяйственник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист-господарник
Дистанційно

Юрист-господарник
Львів

Юрист-господарник
Львів

Юрист-хозяйственник
Черкаси, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: