Резюме від 5 травня 2020

Вікторія

Менеджер по роботі з клієнтами, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник Регіонального центру

з 10.2017 по нині (6 років 7 місяців)
Фінансова компанія, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Керівництво ввіреним відділенням,розробка та виконання плану розвитку офісу по показникам,робота з персоналом( підбір,навчання,налаштування на результат, контроль,мотивування до роботи),рекламування і продаж продукту компанії та компаній- партнерів,робота з клієнтами( залучення,укладання та підпис договорів, контроль за своєчасною сплатою платежів, робота з прострочкою ).Контроль персоналу за знанням продукту компанії ,моніторинг продажу.

Освіта

Харківський Національний Університет імені В.Н.Каразіна

Філологічний,викладач української мови та літератури., Харків
Вища, з 2004 по 2010 (5 років 9 місяців)

Працювала за фахом 18 років у загальноосвітній школі викладачем української мови та літератури.

Знання і навички

Банківські програми

Знання мов

Російська — просунутий

Додаткова інформація

Маю навички роботи з багатьма банківськими програмами досвідченого користувача;навики продаж та ведення переговорів,організаторські та лідерські задатки :дисциплінованість, відповідальність,комунікабельність, вміння спілкуватись з клієнтами та колегами по роботі,вміння переконувати та аргументовано відстоювати свою думку,цілеспрямованість.

Основні обов’язки:

організація роботи відділення , керівництво підпорядкованим персоналом;вирішення організаційних питань;навчання персоналу,мотивування до роботи;контроль за підготовкою до зустрічі з клієнтами;просунення продуктів компанії та компаній-партнерів;робота з документацією(
звіти,інформаційні листи,ділова переписка,розробка планування роботи відділення,заключення та підписання договору з клієнтами).Участь у нарадах.Вміння швидко реагувати на конфліктні ситуації.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: