- PRO
Андрей
Повар, су-шеф
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 42 роки
- Місто проживання:
- Дніпро
- Готовий працювати:
- Дніпро, Харків, Яремче
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5762931
Досвід роботи
Су-шеф
з 05.2023 по нині
(1 рік 2 місяці)
Три медведя, Новомосковськ (Приватні особи)
Су шеф
з 08.2022 по 10.2022
(2 місяці)
Отель loft, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф
з 10.2021 по 02.2022
(4 місяці)
Отель Немо, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су шеф
з 08.2020 по 10.2021
(1 рік 2 місяці)
Гриль 24, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф повар
з 04.2019 по 10.2019
(6 місяців)
well chick, хулумале ,Мальдивы (Гостинично-ресторанный бизнес)
Разработка меню, составление карт
Шеф повар
з 01.2019 по 04.2021
(2 роки 3 місяці)
Смак, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф повар
з 03.2013 по 05.2019
(6 років 2 місяці)
Capri pizza, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Повар
з 07.2012 по 05.2013
(10 місяців)
Capri pizza, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Старший смены
з 02.2011 по 09.2012
(1 рік 7 місяців)
mafia, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су шеф
з 05.2010 по 10.2010
(5 місяців)
арзы, семеиз (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су шеф
Пицца мейкер
з 04.2008 по 10.2010
(2 роки 6 місяців)
Capri pizza, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Запуск ресторана ,разработка меню и технологических карт
Освіта
хгтсх
Харьков
Середня спеціальна, з 1997 по 1999 (1 рік 8 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
академия Эктора Хеменеса
2018
creative chefs
2019
курсы французкой кухни
2019
Диплом ,азиатская кухня
2019
Знання і навички
- Владею Итальянской,Французкой и немного Азиатской кухней
Знання мов
Англійська — середній
Схожі кандидати
-
Су-шеф, личный повар (разработка рационов ПП)
Харків -
Су-шеф, повар
18000 грн, Харків -
Кухар, су-шеф
45000 грн, Яремче, Буковель -
Бренд шеф-повар (замена меню)
Дніпро, Вінниця , ще 8 міст -
Фасувальниця, кухар, кухонний робітник, продавець
14000 грн, Дніпро