Резюме від 3 травня 2024 PRO

Сергій

Кухар, су-шеф, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Буковель, Яремче

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар

з 11.2019 по 08.2020 (9 місяців)
Fairmont, Grand Hotel Kyiv, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар банкетного підрозділу
-робота згідно з ТТК (банкети, фуршети, кавобрейки, дні народження, весілля)

Су-шеф

з 06.2019 по 10.2019 (4 місяці)
Optima Hotels & Resorts, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації;
*Робота із документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);

Су-шеф

з 06.2018 по 06.2019 (1 рік)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації;
*Робота з меню (запровадження сезонного меню, корекція та створення нового меню, розрахунок собівартості та косту);
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота з документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);
*Аналіз фінансової частини, складання бюджету, оптимізація витрат

Повар г/ц (Работа на гриле)

з 01.2018 по 04.2018 (3 місяці)
Паб "London grill", Вільнюс, Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота на процесі згідно з ТТК;
*Дотримання чистоти на робочому місці (відкрита кухня);
*Приготування напівфабрикатів;

Су-шеф

з 12.2016 по 08.2017 (8 місяців)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації
*Робота з меню (запровадження сезонного меню, корекція та створення нового меню, розрахунок собівартості та кістки);
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота із документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії);
*Аналіз фінансової частини, складання бюджету, оптимізація витрат.

Сушист/Повар универсал

з 04.2015 по 01.2018 (2 роки 9 місяців)
НК Reflection, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання ТТК, приготування страв згідно з ТТК, проведення та підрахунок інвентаризації, робота з постачальниками

Старший смены поваров

з 05.2013 по 09.2016 (3 роки 4 місяці)
Optima Hotels & Resorts, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

*Робота з персоналом (навчання та контроль роботи);
*Робота з постачальниками (складання заявок на закупівлю, контроль прийому товару);
*Впровадження стандартів НАССР на виробництві;
*Проведення інвентаризації
*Робота на процесі (приготування та контроль видачі страв);
*Контроль працездатності обладнання;
*Робота з документами (адаптація роботи кухні до стандартів компанії)

Сушист

з 10.2011 по 04.2013 (1 рік 6 місяців)
Ресторан Yoshi, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно з технологічними картами, прийом товару, інвентаризація, догляд за живими морепродуктами.

Повар холодного цеха

з 10.2010 по 08.2011 (10 місяців)
Ресторан La Cosa Nostra, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно з технологічними картами, підготовка напівфабрикатів.

Освіта

Черкаське Вище Професійне училище №6

Кухар/офіціант, Черкаси
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (2 роки)

Схожі кандидати

Шеф-повар, су-шеф
Яремче, Дніпро , ще 4 міста

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Вінниця, Дніпро , ще 4 міста

Повар, су-шеф
Яремче, Дніпро, Харків

Бренд шеф-повар (замена меню)
Яремче, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар, сушеф
Івано-Франківськ, Київ , ще 3 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: