Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 квітня 2024 PRO

Сергій

Керівник відділу "Кулінарія", 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий кафе

з 04.2019 по 03.2020 (11 місяців)
Кафе "Хочу Їсти", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління колективом, складання бюджету підприємства, мотивація, складання меню,калькуляцій,розрахунок вартості страви з урахуванням фут-коста,набір персоналу,Організація розважальних заходів,робота з постачальниками, інвентаризації.

Завідувач виробництвом.

з 04.2018 по 01.2019 (9 місяців)
ПАТ "ФитапиПром", Житомир (Виробництво і торгівля харчових добавок.)

Начальник виробництва

з 04.2015 по 09.2017 (2 роки 5 місяців)
ПАТ "Житомирский маслозавод", Житомир (Громадське харчування і торгівля.)

Освіта

Полтавський кооперативний університет

Товарознавство продовольчих і не продовольчих товарів., Полтава
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Житомирський кооперативний тєкономіко-правовий технікум.

Технік-технолог. Технологія приготування їжи., Житомир
Середня спеціальна, з 1994 по 1997 (3 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word iiko Інвентаризація Оперативне прийняття рішень Розробка систем мотивації Керівництво колективом: облік кадрів, проведення зборів. Взаємодія з держ. органами. Кулінарія Складання технологічних карт Складання графіків виходу на роботу. Запуск об'єктів з нуля. Робота з товаром: мерчандайзинг, замовлення та прийом товару. Аналіз продажів, контроль товарообігу. Складання бюджету підприємства. Ведення звітності по бізнес процесам. Контроль виконання плану. Інкасація Касова дисципліна Прийняття рішення по товарному асортименту, внутрішній организ. Складання заявок на необхідні товари та послуги. Прийом товару за кількістю і якістю. Проведення санітарних днів і генеральних прибирань. Формування націнки та моніторинг ситуації у конкурентів. Розрахунок з / п з урахуванням мотивацій. Складання актів списання з псування товарів і опрацювання страв.

Додаткова інформація

Професійні навики:
Керівництво кухнею (контроль виробничих процесів і роботи персоналу, дотримання санітарних норм роботи кухні);
Розробка та оновлення меню, опрацювання страв відповідно затвердженої концепції, контроль якості та стандартизації страв;
Складання технологічних карт, актів списання;
Організація та своєчасне проведення переобліків, санітарних днів, генеральних прибирань;
Напрямок діяльності кухарів на забезпечення ритмічного випуску страв належної якості та асортименту відповідно до виробничого завдання;
Проведення співбесіди та прийом на роботу кухарів з подальшим навчанням технології приготування страв;
Складання заявок на необхідні продовольчі товари, отримання (контроль термінів, асортименту, кількості, якості та реалізація);
Контроль цін;
Складання графіка виходу на роботу;
Уміння складання технологічних карт;
Контроль правильності експлуатації обладнання та ін. основних засобів;
Є досвід відкриття закладу з нуля.
Ініціативний , комунікабельний , доброзичливий, націлений на результат , відповідальний, стресостійкий, енергійний. Є водійське посвідчення кат. "В", стаж водіння 16 років.
Хобі: самоосвіта, історія, політичне життя країни.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: