Резюме від 21 листопада 2023 PRO

Анастасія

Керуючий рестораном, адміністратор, менеджер з розвитку

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер готелю та ресторану

з 11.2022 по 02.2023 (3 місяці)
Loft Hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей (бронювання, зустріч, поселення та виселення гостей, реєстрація, розрахунок госте;
Інформування гостей за послугами та вільними номерами у комплексі;
Координація роботи покоївок;
Врегулювання нестандартних ситуацій;
Ведення звітності, документації відділу;
Загальне керівництво і організація роботи ресторану;

Керуючий рестораном, менеджер з відкриття

з 06.2021 по 11.2022 (1 рік 5 місяців)
Анчоусна від Чорноморки, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація господарської та комерційної діяльності підприємства
Підбір, навчання та управління персоналом
Фінансовий аналіз та оптимізація витрат
Розробка ціноутворення на основі конкурентних підприємств
Розвиток та управління підприємством в цілому.
Організація «з нуля» та ведення повного циклу поточної операційної роботи.
Пошук приміщення
Складання проекту перепланування
Контроль виконання ремонтно-будівельних робіт
Узгодження у відповідних держорганах необхідної дозвільної документації
Комплектація об'єкта необхідними меблями, інвентарем, обладнанням
Підключення та впровадження необхідного програмного забезпечення
Розробка та використання стандартів сервісу, обліку, звітності
Ведення поточної господарської діяльності
Розробка, впровадження та контроль роботи рекламних компаній
Складання бюджету та контроль його виконання
Складання та надання звітності для партнерів як по бізнесу, так і Засновникам довірчого управління
Закупівля та замовлення продуктів для діяльності закладу

Менеджер з відкриття та керуючий

з 05.2020 по 12.2021 (1 рік 7 місяців)
Na easy ресторан для веганів і вегетаріанців, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття з "нуля"
Розробка концепції та меню
Забезпечення раціонального використання трудових, матеріальних та фінансових ресурсів.
Мотивація, координація, контроль та навчання персоналу.
Забезпечення дотримання працівниками затверджених правил, стандартів, інструкцій.
Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.
Підготовка ресторану до свят та заходів. Виконання планів продажу.
Складання звітності у встановленій формі.
Нарахування заробітної плати персоналу ресторану.
Контроль за проведенням інвентаризації.
Закупівля необхідного інвентарю та посуду.

Адміністратор - бухгалтер

з 01.2020 по 02.2022 (2 роки 1 місяць)
Кав'ярні, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Віддалене ведення внутрішнього обліку
Фінансовий контроль та звіти
Складання бюджету
Розрахунок з постачальниками

Менеджер з відкриття

з 03.2019 по 11.2019 (8 місяців)
Дім відпчинку Пенаті, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану на території готельного комплексу

Директор Дитячого розважального комплексу

з 10.2017 по 04.2018 (6 місяців)
Флайпарк, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

з 03.2017 по 12.2018 (1 рік 9 місяців)
Just Burger, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний комплекс управління закладом

Освіта

КТУ

Металургійний, інженер, Кривий Ріг
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Знання і навички

iiko Poster Барна справа

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Досвід роботи, що дозволяє здійснити повний комплекс заходів щодо організації діяльності підприємства із здійсненням самостійного управління та керівництва


Курси/ Вебінари
SMM та Маркетинг
Стандартизація Ресторана від Мусатова

Водійська категорія В1
Наявність автомобілю

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: