Тетяна
Технолог харчової промисловості, 40 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 60 років
- Місто проживання:
- Івано-Франківськ
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Івано-Франківськ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5891132
Досвід роботи
Начальник виробництва
з 04.2017 по 09.2019
(2 роки 5 місяців)
ТОВ «Полтавамолпрод», Гадяч (переробка молока)
-Організація та контроль виробництва сирів, сирних продуктів, масла та спредів, згущених молочних консервів, сухих молочних продуктів.
-Розробка та впровадження нових видів продукції з вказаного вище асортименту (рецептури, норми витрат сировини та матеріалів, інструкції, ТУ, ТІ, навчання персоналу).
-Розробка та впровадження системи НАССР на виробництві.
-Стажування на молочних підприємствах Турції, Данії, Італії (2018 рік) по вивченню технології виробництва моцарелли по європейських стандартах.
Директор по виробництву
з 09.2016 по 03.2017
(6 місяців)
SP. ZOO “Ostrowia” (Польща), Острув Мазовецкий (переробка молока)
-Організація та виробництво пластових сирів (включаючи крупно пористі), насипних сирів та сирних продуктів на автоматизованій лінії APV;
-Розробка та впровадження нових видів продукції з вказаного вище асортименту (рецептури, норми витрат сировини та матеріалів, інструкції, навчання персоналу);
Освіта
Київський технологічний інститут харчової промисловості
Технологія молока та молочних продуктів, інженер-технолог, Київ
Вища, з 1984 по 1990 (5 років 9 місяців)
Знання і навички
Знання мов
Англійська — середній
Додаткова інформація
Знання української та російської мови вільно, польської мови: розмова та читання вільно.
Вимоглива до себе та до членів команди однодумців.
Надаю консультації з питань:
-Організація та контроль виробництва сирів, сирних продуктів, масла та спредів, згущених молочних консервів, сухих молочних продуктів.
-Розробка та впровадження нових видів продукції з вказаного вище асортименту (рецептури, норми витрат сировини та матеріалів, інструкції, ТУ, ТІ, навчання персоналу).
-Розробка та впровадження системи НАССР на виробництві.
Схожі кандидати
Технолог харчової промисловості
Івано-Франківськ, Київ
,
ще 8 міст
Технолог харчової промисловості
Івано-Франківськ, Дистанційно
Технолог (пищевая промышленность, разработка продукта, аутсорсинг)
Вінниця, Дніпро
,
ще 5 міст
Технолог харчової промисловості
15000 грн, Івано-Франківськ
Технолог пищевой промышленности
40000 грн, Луцьк, Дистанційно
Технолог харчової промисловості, розробник
Івано-Франківськ, Дніпро
,
ще 7 міст