Резюме від 13 лютого 2020

Ірина

Banker, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Лисиця Ірина Романівна

Україна, м. Львів, вул. Наукова, 104
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження : 20.11.1989р., 30 років
Сімейний стан: одружена, 2 дітей

Професійна діяльність :
Листопад 2016р. – по сьогодні АТ «Кредобанк», Головний спеціаліст відділу пасивних та розрахункових операцій департаменту клієнтів малого та середнього бізнесу.
Обов’язки: зростання клієнтської бази, збільшення комісійного доходу, вивчення та підготовка документів щодо індивідуальних тарифів клієнтам МСБ, перевірка договорів та нарахування винагороди агентам банку, підготовка та доповідь квартального звіту щодо індивідуальних тарифів на КуАП, перегляд та винесення змін щодо тарифів банку.
Вересень 2014р. – жовтень 2016р. ПАТ “Кредобанк”, головний спеціаліст відділу касових та розрахункових операцій (ЮО).
Обов’язки :купівля, продаж та конвертація на МВРУ, здійснення валютних переказів по системі SWIFT, первинний контроль звітів по кредитах від нерезидентів, а також внесення змін до договорів по кредитах від нерезидентів та супровід нових договорів. Внесення іноземної валюти через касу банку, видача коштів по чеку. Встановлення клієнтам інтернет банкінгу (IFOBS). Зміна ключів, паролів, блокування та розблукування користувачів. Обслуговування депозитних рахунків ЮО.
Січень 2012р. – вересень 2014р.ПАТ «Кредобанк», спеціаліст відділу касових та розрахункових операцій (ЮО).
Обов’язки :приймання платіжних доручень, видача коштів по чеку, купівля та продаж валюти на МВРУ ,переказ коштів по системі SWIFT, внесення готівки через касу банку, проведення виїмки, накладення та зняття з арешту на рахунках клієнтів згідно з судового рішення.
Освіта:
2007р. – 2013 р. Львівський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України, факультет “ Банківських та інформаційних технологій”, спеціальність “Банківська справа”, кваліфікація – магістр.
Сертифікати : Період з 18.08.201р по Проходження навчання в рамках п’ятої школи банкірів банку Львів. Прослухано курс залучення клієнтів, проведення фінансово економічного аналізу, захист проекту на тему «Збільшення приросту портфелю по «агро клієнтах».

Знання мов:
Українська – рідна, російська – вільно, англійська - розмовний рівень (Intermediate)
Комп’ютерна грамотність:
АБС Б2, Windows, Outlook, MS Office, CRM, Excel.
Додаткова інформація :Знання нормативно правової бази НБУ, водійські права категорії B.
Особисті якості : Відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна, весела, готова до нових завдань, стресостійка , не конфліктна, прагну рухатись вперед .
Хобі: Подорожі, кулінарія.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: