Резюме від 30 квітня 2024

Оксана

Менеджер по роботі з мережами, КАМ

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Ховська Оксана Омелянівна

Контактна інформація:
моб. тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м.Львів
Мета:
Отримати перспективну роботу із можливістю подальшого кар’єрного зросту, яка б забезпечила застосування та розвиток моїх професійних навичок.

Освіта:
1992 - 1996р.р. - Львівський технікум промислової автоматики, спеціальність: експлуатація автоматизованих систем.
1999 -1999р.р - Інститут підприємництва та перспективних технологій, спеціальність:
оператор електронно-обчислюваних машин.
2003 -2009р.р. - Українська Академія Друкарства, факультет: бухгалтерський облік і аудит.

Досвід роботи:
2005-2006р.р. - менеджер з продажу нерухомість ПП “Львівський міст”.
2006-2008р.р.-старший менеджер з продажу нерухомісті ПП “Львівський міст”.
2009–2013р.р. - менеджер з продажу ТзОВ «Едемс». Робота з гуртовими ринками по групі товарів кондитерські вироби, чай та крупи.
2013-2014р.р. – провідний фахівець з продажу ПАТ « Концерн Хлібпром». Робота з мережами ТОБІ ГНГ, Міська оренда та Галицька торгова мережа.(у підпорядкуванні 6 чол.)
2014р.-2016р.р. менеджер по роботі з ключовими клієнтами ТМ«Біола» та ТМ «Щедро».Робота з мережами Альянс Маркет, Пако Холдинг, Львівхолод та локальними мережами.(у підпорядкуванні 9 чол.).Розширення та ротація асортименту, проведення та контроль маркетингових мироприємств в ТТ мережі, взаємодія з категорійними менеджерами та відділом маркетингу. Ведення документообігу(оформлення комерційних пропозицій, специфікацій, карточок клієнта, актів звірок).Замовлення товару та контроль залишків під мережі.
2016-2019р.р.-територіальний менеджер(ASM)корпорація «Біосфера» (напрямок household,ТМ «Фрекен БОК»,ТМ «Vortex»,ТМ «Бонус»).Виконання планів продажів на підконтрольній території, відповідно до поставлених цілей і завдань компанії. Координація роботи торгових команд дистрибуторів (безпосередня робота з супервайзерами і торговими агентами, навчання продажу продукції),робота над кількісною та якісною дистрибуцією. Робота з дистрибутором та побудова взаємовигідних відносин, вчасне інформування про маркетингові активності та мотивації, ціни, новинки. Взаємодія з відділом маркетингу(пропозиції по маркетингових активностях, які потрібні для моєї території, враховуючи активності конкурентів).Контроль замовлення та поставки для дистрибутора та мереж. Робота з мережами (ведення переговорів, взаємодія з категорійними менеджерами, проведення маркетингових активностей, ведення документообігу, контроль дотримання договірних умов через комунікації з командою мерчендайзерів, планування маркетингових мироприємств по мережах для стимулювання продаж, аналіз роботи конкурентів, аналіз проведення промо-активності).
2019-2020р.р.-регіональний менеджер ТОВ «Асоціація дитячого харчування»,ТМ «Карапуз»,територія Західного регіону(9 областей).Пошук дистрибуторів на підзвітній території,запуск каналу дистрибуції. Планування маркетингових активностей в каналі дистрибуції та каналі ключових клієнтів. Координація роботи торгових команд дистрибутора, аналіз та контроль відвантаження дистрибуторів та мереж, польові візити, ведення документообігу, контроль дотримання договірних умов.
2020р.-2023р. жовтень-регіональний менеджер по роботі з ключовими клієнтами компанія ПрАТ «ВГП» ТМ «Рута». Робота з мережами: Альянс Маркет, Копійочка, Рукавичка, Клевер Сторс(асортимент Бренд та ВТМ).Робота з мережами через канал дистрибуції, а також по прямих контрактах(ведення переговорів, взаємодія з категорійними менеджерами, проведення маркетингових активностей, ведення документообігу, робота з асортиментом мереж(ротація,переоцінка,ввід нового асортименту)контроль дотримання договірних умов через комунікації з командою мерчендайзерів, планування маркетингових мироприємств по мережах для стимулювання продаж, аналіз роботи конкурентів, аналіз проведення промо-активності, управління продажами по території)

Професійні навички та знання:
Windows, MS Office, Internet – впевнений користувач. Знання програми 1С:8,3;СПОТ 2Д.

Знання мов:
Українська - рідна, російська та польська.

Особисті якості:
Цілеспрямована, доброзичлива, комунікабельна, спокійна, урівноважена, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, вмію аналізувати та логічно мислити, вмію працювати з колективом (організаторські, лідерські якості), швидко навчаюсь.
Маю посвідчення водія кат. "В". Досвід керування 15 р.


.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: