Резюме від 6 лютого 2021 PRO

Володимир

Бренд-шеф, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Дніпро, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Рівне, Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар на запуск проекту

з 09.2020 по 01.2021 (4 місяці)
Lounge Bar, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування кухні, кресленні, технічні креслення,прописання концепції кухні, технічне завдання на обладнання, тендер на обладнання, прописання меню, технологічні карти,підбір посуду, запуск.

Реставрація їдальні

з 03.2020 по 03.2020 (менш ніж місяць)
Артеріум, Львов (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Оптимізація площі кухні, Планування кухні під стандарти ХАСП. Планування підведення комунікацій, Написання ТЗ для обладнання

Запуск проекту

з 02.2020 по 03.2020 (1 місяць)
FORest, Нововолынск (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка концепції, розробка меню, планування простору кухні, креслення, креслення підводу комунікацій, формування бюджету, підбір обладнання, проведення тендеру на закупівлю обладнання та інвентарю, написання технологічних карт, співбесіди з персоналом, запуск проекту,

Кризовий менеджер

з 11.2019 по 02.2020 (3 місяці)
Ресторан Вілла Австрія, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Аудит витрат зони кухні, прописання плану виходу з кризи, перезапуск процесів, створення концепції закладу. Запуск нового меню

Шеф-повар

з 11.2018 по нині (5 років 6 місяців)
Фест Кейтерінг, Львов (Кейттерінг)

Шеф-кухар, забезпечення робои вітділу кухні. Логістика роботи кухні під захід, формування команди під захід, організація закупки.

Директор

з 06.2015 по 10.2018 (3 роки 4 місяці)
Ресторан "РАТУША", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор Ресторану, формування концепції закладу, кризовий менеджмент, забезпечення роботи ресторану, формування фінансових планів, підбір команди, захист бюджету

Шеф-повар, Виконуючий обовязки директора вітділу

з 08.2014 по 06.2015 (10 місяців)
Арена Кейтерінг, Львов (Кейттерінг)

Формування меню під захід, підбір команди під захід, переговори з замовником, фомування закупки, таймінг менеджмент. формування звітності по вітділу

Су-шеф

з 01.2013 по 08.2014 (1 рік 7 місяців)
Ресторан "КАРЕТНИЙ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль виконання задач шеф-кухаря, контроль якості роботи команди, формування закупки

Кухар

з 08.2012 по 01.2013 (5 місяців)
Расторан"Stefano fane food", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Криворізький -державний комерційно економічний технікум

Технологія виробництва харчової продукції, Кривий Ріг
Середня спеціальна, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Займаюсь запуском ресторанів, кафе, їдалень, з нуля під ключ. Розробка концепції закладу, корегування існуючої. Планування простору кухні, планування логістики закладу, Креслення плану. створення меню, корегування існуючого. Кризовий менеджмент для ресторанів, оптимізація витрат, план закупок, та розрахунків. система заготовок під ваш заклад. Маємо досвід успішних проектів. Планування роботи мереж, оптимізації процесів для мереж , формування команд, планування бюджетів.Маємо досвід керування більше 100 осіб

Схожі кандидати

Кулінар
Київ

Кухар
Київ

Шеф-повар
25000 грн, Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст

Повар, кондитер
Київ

Кухар в м'ясний цех
Київ

Управляюча, хатня робітниця, кухар
90000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: