Резюме від 24 липня 2023 PRO

Роман

Начальник економічного відділу, економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст

з 11.2020 по нині (3 роки 6 місяців)
ТОВ "Акріс Захід", Івано-Франківськ (Сільське господарство, агробізнес)

Ведення управлінської звітності (P&L, Cashflow), аналіз витрат підприємства, розрахунок рентабельності, собівартості послуг та економічних показників. Аналіз відхилення фактичних показників і порівняння з попередніми періодами. Збір та аналіз інформації, необхідної для подальшої підготовки управлінської звітності. Нарахування ЗП і відрахуваннь, формування Управлінського штатного розпису та зміни до нього, формування та здійснення аналізу ФОП, формування наказі та відповідні додатки, які регламентують оплату праці працівників, розробка та формувати документи, які регламентують облік персоналу, оплату праці, нарахування ЗП і відрахуваннь, організацію праці, план-факторний аналіз ФОП, проведення хронометражу робочого часу.

Начальник економічного відділу

з 01.2014 по 11.2020 (6 років 10 місяців)
ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія", (теплоенергетика), КП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ»,, Івано-Франківськ (Енергетика)

Тарифоутворення у сфері теплоенергопостачання, водопостачання і водовідведення у місцевих органах влади і у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, бізнес-планування, бюджетування, економічний аналіз витрат і доходів, створення цінової політики, методологічне та оперативне управління питань ціноутворення, контроль правильності застосування існуючих систем оплати праці, штаний розпис, управлінський штаний розпис, нормування праці, тарифні ставки, розрахунок заробітної плати, створення механізмів для розподілу доходів і витрат, складання калькуляцій та кошторисів доходів та витрат грошових коштів, складання та подання статистичних звітів. Звіт про фінансові результати PL, звіт про рух грошових коштів CF.

Економіст з планування

з 08.2007 по 01.2014 (6 років 5 місяців)
ВАТ "Пресмаш", Івано-Франківськ (Промисловість і виробництво)

Освіта

Івано-Франківський Національний Технічний Університет Нафти і газу

Економіка підприємства, Івано-Франківськ
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач ПК M.E.Doc Бухгалтерський облік

Знання мов

Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: