Резюме від 18 січня 2024 PRO

Maria

Технолог харчової промисловості, керівник виробництва, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник виробництва

з 05.2023 по 11.2023 (6 місяців)
ТОВ " Харчосмаковафабрика міста Івано-Франківськ", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Керівник виробництвом

з 11.2022 по 03.2023 (4 місяці)
Retail group, Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

Керівник виробництва

з 12.2020 по 12.2022 (2 роки)
ТОВ " ОГО ФУД", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Забезпечення безперебійної роботи виробництва та зростання потужності

Технолог

з 10.2019 по 05.2020 (7 місяців)
РГК, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження системи НАССР, навчання персоналу, маркування готової продукції. Звільнена в звязку з скороченням штату.

Технолог, спеціаліст з якості

з 08.2017 по 10.2019 (2 роки 2 місяці)
Раківчицькі ковбаси, Коломыя (Харчова промисловість)

Технолог в мясопереробному цеху. В обовязки входило: Розробка та ввід нової продукції, робота з зовнішньою та внутрішньою нормативною документацією, навчання персоналу, розробка та впровадження системи НАССП, облік внутрішньоцехової сировини, інвентарю та обладнання, контроль якості сировини та готової продукції, ведення електронних таблиць. розробка маркування готової продукції згідно з законодавством. Звільнилася в звязку з переїздом, досі підтримую дружньо-робочі стосунки повідомляю про зміни в законодавстві та консультую щодо системи НАССР.

Адміністратор ресторану, технолог.

з 11.2015 по 06.2017 (1 рік 7 місяців)
ФОП Федорян В.М., Коломыя (Готельно-ресторанний бізнес)

В обовязки входило: організація роботи закладу, план закупівлі, внутрішня звітність та бухгалтерія, навчання та контроль роботи персоналу, розробка нових страв та напоїв, розробка та впровадження системи НАССР. Звільнилася після завершення навчання та влаштування на роботу за спеціальністю.

Адміністратор, тренер мережі

з 08.2014 по 10.2015 (1 рік 2 місяці)
my coffe, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Почала роботу на посаді бариста за 1,5 місяця стала адміністратором закладу та тренером мережі. в обовязки входило: закупівля товару, внутрішня бухгалтерія, навчання персоналу, корегування роботи закладу, тренінг для працівників мережі з інших регіонів включно.
Звільнення по причині переїзду.

Освіта

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім С.З. Гжицького

Технологія виробництва та переробки пролдуктів тваринництва., Львов
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 8 місяців)

Інженер-технолог по виробництву та переробці продуктів тваринництва

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім С.З. Гжицького

Ветеринарна медицина, Львов
Незакінчена вища, з 2011 по 2014 (2 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Колсалтинг систем менеджмент груп

2018 6 місяців

Держпродспоживстандарт служба ( нові правила маркування)

2019, 6 годин

Знання і навички

MS Excel MS Word Poster iiko

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Рекомендації надаються за запитом.

В роботі для мене важлива чіткість поставлених задач (посадових обов'язків), чіткий узгоджений графік та гідна оплата праці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: