Резюме від 26 червня 2023 PRO

Євгенія

Адміністратор ресторану, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор ресторану

з 02.2023 по нині (1 рік 4 місяці)
Піца Челентано, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу, перевірка готовності технічої частини до роботи, перевірка та контроль чистоти закладу, організація та контроль роботи персоналу, контроль та поповнення складу, стеження за правильністю прибуткування продукції на склад, наявністю сертифікатів та парафій на бар та кухню, контроль дотримання касовой дисципліни, контроль страв згідно таймінгу та стандартів видачі, контроль роботи персоналу згідно стандартів обслуговування закладу, ознайомлення та контроль дотримання працівниками корпоративної політики закладу, коректне вирішення спірних питань, нарахування заробітної плати, проведення інвентаризації. Знання та робота в системі iiko

Бариста

з 02.2022 по 02.2023 (1 рік)
Львівський кіш, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв згідно тех. карт, розрахунок гостей, замовлення продукції, прибирання, спілкування з гостями, створення комфортної атмосфери для відвідувачів.
Набула досвід користування генератором, та досвід роботи в блекаут.

Продавец-бариста

з 08.2020 по 01.2022 (1 рік 5 місяців)
Реміснича пекарня "Культ Хліба", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення затишної та привітної атмосфери у закладі. Продаж продукції та приготування напоїв. Контроль якості продукції. Розрахунок гостей. Прийняття, обробка та виконання замовлень по телефону та онлайн.

HR-менеджер

з 02.2020 по 02.2020 (менш ніж місяць)
Сімейна ресторація "Цвіклі", Новояворівськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання та навчання стандартів обслуговування персоналу закладу (адміністратор, кухар, бармен, офіціант)
Написання посадових обов'язків для персоналу закладу (адміністратор, кухар, бармен, офіціант)

Бариста

з 08.2019 по 02.2020 (6 місяців)
Step4coffee, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кави згідно стандартів закладу.
Навчилась варити каву за правилами brew ratio, а також альтернативним способом запалювання кави таких як: cold brew та aeropress

Бармен-адміністратор

з 11.2018 по 04.2020 (1 рік 5 місяців)
Pango, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація безперебіїної роботи закладу. Контроль якості продукції. Приготування та випікання панкейків, бельгійських вафель, та млинців
Приймання замовлень, розрахунок гостей, приготування кави, напоів. Спілкування з гостями.

Офіціант

з 05.2012 по 10.2018 (6 років 5 місяців)
Фелічіта, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей згідно стандартів закладу.
Навчилась методам продажів та кваліфікованому обслуговуванню гостей.

Офіс-менеджер

з 05.2008 по 11.2011 (3 роки 6 місяців)
ТзОВ "Пегас-Україна", Львів (Встановлення та сервісне обсуговування систем кондиціювання повітря. Встановлення та сервісне обслуговування протипожежних систем.)

Організація роботи офісу. Ведення документації та документообігу. Допомога в бухгалтерії. Ведення кадрових кейсів.

Офіс-менеджер

з 08.2007 по 03.2008 (7 місяців)
ТзОВ "Леман", Львів (Продаж будматеріалів)

Організація роботи офісу. Ведення документації та документообліку. Ведення кадрових кейсів.

Офіс-менеджер

з 08.2004 по 03.2007 (2 роки 7 місяців)
ТзОВ "Чиста Вода", Львів (Продаж та доставка питної бутильованої води)

Організація роботи офісу. Спілкування, консультування споживачів. Прийняття та обробка замовлень. Ведення документації та документообігу. Складання маршрутів доставки.

Офіс-менеджер

з 12.1998 по 05.2000 (1 рік 5 місяців)
НВЦ "Мережа", Львів (Телекомунікації, зв'язок)

Організація роботи офісу. Спілкування та консультування споживачів. Ведення документації та документообігу.
Сдобула навики роботи з 1С бухгалтерією.

Освіта

Promix Bartender Center

Bartender, Львів
Середня спеціальна, з 2019 по 2019 (менш ніж 1 рік)

Дистиляція: типи сировини, технології дистиляції, види дистиляторів
Історія походження міцного алкоголю
Технологія виробництва, різновиди, технології подачі, відомі марки віскі, бренді, рому, текіли, джину, горілки
Барне обладнання, організація робочого місця
Практика приготування коктейлів, міксологія, методи приготування, подача коктейлів та гарніри

Promix Bartender Center

Barista, Львів
Середня спеціальна, з 2019 по 2019 (менш ніж 1 рік)

Оцінка якості кави
Технічні параметри приготування кави
Техніка приготування кави методом еспресо
Основи лате-арт
Приготування кави альтернативними методами
Приготування кавових напоїв на основі еспресо
Догляд та обслуговування кавового обладнання
Організація робочого місця бариста

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу

Кухар-кондитер, Львів
Середня спеціальна, з 1997 по 1999 (1 рік 10 місяців)

Кухар 3 розряду
Кондитер 5 розряду

Додаткова освіта та сертифікати

Курси бухгалтерів при Держкомстату України

2000 рік, 6 місяців

Знання і навички

MS Office Бухгалтерський облік

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Відповідальна
Стресостійка
Щира
Відкрита до нових навичок та знань
Немає шкідливих звичок
Цікавлюсь психологією
Вільний час люблю проводити за читанням та подорожувати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: