• PRO

Вікторія

Управитель з адміністративної діяльності, менеджер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ресторану

з 04.2024 по нині (5 місяців)
ресторан HAVANA, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- Контроль роботи персоналу в закладі
- Складання графіку роботи офіціантів
- Ведення внутрішньої документації
- Спілкування з гостями закладу, вирішення конфліктних\форс-мажорних ситуацій
- Контроль чистоти в закладі
- Проведення банкетів
- Робота з касою

Адміністратор стоматологічної клініки

з 02.2024 по 03.2024 (1 місяць)
Ostrenko Dental clinic, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Помічник директора

з 07.2023 по 12.2023 (5 місяців)
Ресторан Італієць із Бейрута, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов‘язки:
- прийом телефонних дзвінків (бронювання)
- ведення журналу броней
- робота з касою
- відкриття/закриття зміни (z-звіти)
- прийом замовлень на доставку
- прийом банкетів/складання меню
- вирішення конфліктних ситуацій з гостями
- розрахунок гостей

Управитель, виконуюча обов'язки Директора

з 10.2021 по 01.2023 (1 рік 3 місяці)
KANDY LOUNGE, кафе-бар, кальян, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- Управління персоналом ( до 10 чоловік)
- Проведення інвентаризації раз на місяць;
- Пошук, підбір персоналу, стажування;
- Ведення внутрішньої документації підприємства ;
- Контроль персоналу (зовнішній вигляд, емоційний стан, стан здоров’я);
- Навчання персоналу з правилами роботи РРО;
- Контроль обслуговування споживачів персоналом в закладі;
- Ведення таблиці доходів\витрат;
- Планування бюджету на місяць;
- Комунікація з постачальниками, пошук нових та оформлення документів для співпраці;
- Вирішення конфліктних та форс-мажорних питань;
- Зняття з-звітів, ведення книги КОРО, виконання доручень власників закладу.
- Планування графіку роботи персоналу, нарахування та видача заробітної плати;
- Навчання персоналу на випадок перевірок різних інстанцій;
- Прийом замовлень на проведення заходів (корпоратив\день народження інше);
- Створення сезонного меню для закладу (осіннє, зимове і тд);
- Створення мотивацій для співробітників;
- Збір листів закупівлі від працівників та замовлення товару, розрахунок з постачальниками;
- Проведення зустрічей з власниками закладу раз на тиждень, обговорення питань, варіанти вирішення проблем, звіт по роботі закладу за тиждень\місяць;
Додатково:
- Планування, підготовка та проведення тематичних вечірок в закладі;
- Підміна працівника в разі не виходу на роботу;
- Проведення зборів з персоналом для їх подальшого покращення роботи, згуртування персоналу;
- Розробка та створення декору для тематичних вечірок;
- Несла відповідальність за свою роботу, та роботу персоналу;
- Складання технологічних та калькуляційних карток;
- Складання прейскуранта
Досягнення:
- Вдосконалення своїх професійних навичок;
- Відпрацювання своїх теоретичних знань на практиці, та їх покращення;
- Збільшення кількості гостей в закладі;
- Збільшення доходу закладу;
- Підвищення рівня обслуговування в закладі;
- Навчання персоналу та підвищення їх кваліфікаційних навичок;
- Знайомство з бухгалтерською справою.

Офіціант-бармен

з 07.2021 по 10.2021 (3 місяці)
KANDY LOUNGE, кафе-бар, кальян, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- Зустріч гостей, консультування по меню, обслуговування;
- Прийом вхідних дзвінків, резерв столів;
- Проведення заходів (дні народження\корпоративи);
- Приготування алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних коктейлів та напоїв згідно тех.карт;
- Розрахунок гостя (робота з системою POSTER, РРО)
- Підтримання робочого місця (бару) та залу в чистоті;
- Контроль якості продукції та товарів, контроль залишків продукції;
- Оформлення листа закупівлі, участь у інвентаризації;
- Робота з каво-машиною.
Досягнення:
- Вивчення «лате-арту»
-Кар’єрний зріст до управителя (директора) закладу

Офіціант

з 08.2020 по 10.2020 (2 місяці)
Ресторан NUNU, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Зустріч гостей
-Обслуговування гостей
-Приготування напоїв згідно тех.карт (алкогольні та безалкогольні коктейлі, кава, чай, лимонади)
-Робота з замовленнями на виніс (прийом замовлені по телефону\через програму glovo\raketa, передача замовлення на кухню, пакування\збір замовлення, передача кур'єру)
-Розрахунок гостей, робота з касою

Кондитер

з 03.2019 по 01.2020 (10 місяців)
Ресторан украинской кухни BARBY, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обязанности:
- приготовление, контроль качества, отпуск тортов и десертов
- проведение инвентаризации
Достижения:
- проработка и введение в меню новых десертов

Старший официант

з 11.2018 по 01.2019 (2 місяці)
CITY-ZEN cafe&bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обязанности:
- обслуживание гостей
- контроль чистоты в зале
- проведение инвентаризации

Кондитер\офіціант

з 06.2018 по 09.2018 (3 місяці)
Ristorante Il Trappeto, Віко-дель-Гаргано (Готельно-ресторанний бізнес)

Работа по контракту на 3 місяці в Італії.
Обов'язки:
- приготування десертів, контроль якості, відпуск в зал
- проведення інвентаризації
- складання листа закупівлі
2 рази на тиждень працювала в залі, на посаді бармен\офіціант:
- зустріч, обслуговування гостей.
- приготування кави\коктейлів, розлив вина

Кондитер

з 12.2017 по 03.2018 (3 місяці)
Orly Park, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Обязанности:
- приготовление и контроль качества продукции
- отпуск десертов
- проведение инвентаризации

Кондитер

з 05.2017 по 12.2017 (7 місяців)
ONE LOVE coffee, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Усовершенствую свои навыки в кондитерском искусстве, учусь новому. Осваиваю новые техники и виды десертов.
Обязанности:
- приготовление и контроль качества продукции
- оформление закупочного листа
- проведение инвентаризации

Администратор-официант

з 11.2016 по 04.2017 (5 місяців)
Flour, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Мои обязанности:
- обслуживание и расчет гостей
- приготовления напитков(кофе,чай,коктейли)
- обучение новичков, составление графиков работы
- работа с документацией(инвентаризация)
- организация и проведение банкетов
- ведение и учёт кассы
- решение конфликтных и форс-мажорных ситуаций

Старший кондитер

з 07.2016 по 11.2016 (4 місяці)
Flour, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Мои обязанности:
- приготовление десертов
- контроль их качества
- обучение нового персонала
- проработка новых позиций в меню
За 4 месяца работы с рядового кондитера я доросла до Старшего.

Кондитер-Бариста-Касир

з 04.2016 по 06.2016 (2 місяці)
Франц.уа, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Я заканчиваю училище и параллельно устраиваюсь на своей первой работе.
Начинаю применять свои теоретические знания о кондитерском искусстве на практике, а так же набираюсь опыта в общении с людьми.
В мои обязанности входило:
- приготовление продукции
- контроль внешнего вида витрины
- обслуживание и консультирование посетителей
- расчет
- приготовление напитков

Продавец

з 03.2016 по 04.2016 (1 місяць)
Кейтеринг компания, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Ярмарка на почтовой площади.
В обязанности входило обслуживание и консультирование людей по продуктам и товарам. Расчет покупателей. Работа с кассой. Приготовление еды и напитков.

Продавец

з 12.2015 по 01.2016 (1 місяць)
Кейтеринг компания, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Это была зимняя ярмарка на почтовой площади.
В обязанности входило обслуживание и консультирование покупателей. Работа с кассой.

Освіта

КНТЕУ

ФРГТБ, Киев
Вища, з 2018 по 2021 (3 роки)

Факультет РГТБ (ресторанно-готельний та туристичний бізнес) Вивчала такі предмети як організація виробництва, менеджемент, комунікативний менеджмент, бух.облік, ресторанна справа та інші.

ТЕК КНТЕУ

ФРГТБ, ресторанное обслуживание, Киев
Середня спеціальна, з 2017 по 2018 (5 місяців)

Получила диплом младшего специалиста в сфере ресторанного обслуживания.
В процессе обучения изучались предметы такие как: менеджмент, бухгалтерский учёт, управление персоналом и другие.

ВКУ КНТЕУ

Кондитер 4-го разряда, Киев
Середня спеціальна, з 2014 по 2016 (1 рік 8 місяців)

После окончания 9-го класса поступила в Высшее коммерческое училище от Киевского национального торгово-экономического университета.
На первом курсе получила 3-й разряд кондитера.
На втором 4-й разряд.

Додаткова освіта та сертифікати

Мастер-класс Шеф-кондитера SOSA

2019, 1 день

Кондитерская школа "шеф-кондитер". Мастер-класс по тортам с покрытием велюр.

2018,1 день

Підвищення кваліфікації. Обслуговування в закладі. Успішний управитель.

2022, 1 місяць

Знання і навички

  • MS Office
  • Пользователь Internet
  • Windows
  • Email
  • Операционные системы
  • Цілеспрямованість
  • Комунікабельність
  • Ведення документації
  • Управління командою
  • Ведення CRM
  • R-Keeper
  • Управління рестораном
  • Інвентаризація
  • Poster
  • Здатність до навчання

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Італійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Молода та амбітна.
Пунктуальна, стресостійка та відповідальна. Виконую роботу на 101% бо перфекціоніст.
Завжди готова до вивчення нового.
Швидко навчаюсь.
Регулярно підвищую свої професійні скіли курсами та тренінгами.
Вивчаю психологію.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: