Резюме від 26 травня 2022 PRO

Александра

Няня (вахта), 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня

з 01.2019 по нині (5 років 4 місяці)
ОАЕ, Дубай (Приватні особи)

Освіта

Львівський національний університет імені Івана Франка

Механіко - математичний, Львов
Вища, з 1990 по 2000 (9 років 11 місяців)

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Спокійна, врівноважені, знаходжу спільну мову з дітьми та батьками, комунікабельна, не конфліктна, вмію плавати, катаюсь на конях, люблю читати дітям книги, особливо казки по діях. Стану для вас надійним помічником а для дитини другом.
2015 - 2017р.р працювала нянею в Москві з двома дітками 9 місяців та 3 роки. В обовязки в основному входило вікове заняття з дітьми. прогулянки на свіжому повітрі. годування дітей та вологе прибирання дитячої кімнати.
З лютого 2019 по вересень 2021 працювала нянею в Дубай. В сім'ї двоє дітей 11 місяців т 8 років. дівчатка. В обов'язки входило в основному догляд за молодшою дівчинкою. головне це безпека дитини. годування. розвиваючі ірги. малювання. співи іт.д. Дівчинка ще не ходила. вчила ходити. Виконувала вказівки лікаря масажиста . проблеми були з ніжами. всі гігієїнічні процедури. вчила чистити зуби. вчила правила етикету. вчила сама як повинна дитина їсти. При необхідності прала та гладила дитячі речі. готувала їсти для дитини. плавала з дитиною в морі та басейні. Також при необхідності збирала старшу дівчинку в школу. Супроводжувала в поїздках за кордон. якщо потрібно було то повністю одна залишалася з дитиною в будинку. спала вночі разом із дитиною. Вкладала дитини спочатку спати на руках так як була привчена засипати тільки на руках. потім привчила спати в ліжечку. Залишалася одна з дитиною на 10 і більше діб поки батьки їздили відпочивати.З жовтня 2021 по 23.02.2022 року працювала в м Київ з дівчинкою 2.3 роки . Працювала вахтою 10/10. В зв'язку з війною в Україні, сім'я в якій я працювала виїхала за кордон.
Вакцинація від ковіду є.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: