Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Анна

Оператор чата, чат-менеджер, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер ручної роботи

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
ФОП Тимошечкіна А.Р., Львів (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Наразі я ФОП на 3 групі спрощеної системи оподаткування(Мистецька діяльність). Займаюсь виготовленням картин та годинників з епоксидної смоли.

Творче мислення, креативність, увага до деталей, уважність.

Агент з нерухомості

з 10.2020 по 02.2023 (2 роки 4 місяці)
ФОП Тимошечкіна А.Р., Львів (Нерухомість)

Повне ведення звідності, сплата рахунків ФОП на 3 групі спрощеної системи оподаткування без працівників. Складання документів(договорів) щодо подальшої оренди об'єктів комерційної нерухомості. Підписання договорів оренди, вміння знайти спільну мову з різними людьми, ведення переговорів. Організація часу, розуміння як працює бізнес.

Адміністратор

з 12.2018 по 10.2019 (10 місяців)
Дуоком, Львів (Нерухомість)

Підбір нерухомості для клієнтів, консультація клієнтів компанії, організація зустрічей, супровід підписання договорів оренди, забезпечення чистоти в офісі, забезпечення офісу необхідним(канцтовари, миючі засоби, вода, чай, кава тощо), забезпечення відповідального дотримання графіку компанії та посадових обов'язків, проведення ряду співбесід з потенційними працівниками певного відділу компанії, початкова адаптація працівників на робочому місці, допомога працівникам безпосередньо в робочих питаннях, робота в CRM системі.

Оператор call центру

з 12.2017 по 04.2018 (4 місяці)
BUSFOR, Львів (Транспорт, логістика)

Консультація клієнтів, заповнення даних(квитки), вирішення конфліктних ситуацій.

Оператор call центру

з 07.2016 по 10.2016 (3 місяці)
DUOCOM, Львів (Нерухомість)

Консультація клієнтів, вхідні і вихідні дзвінки, робота в CRM системі, прийом та реєстрація вхідних заявок, вирішення конфліктних ситуацій.

Освіта

Львівський національний університет імені Івана Франка

Управління фінансами та бізнесу, 072 "Фінанси, банківська справа та страхування", Львів
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 3 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК CRM Подання звітності ФОП 3 група MS Office Уважність Відповідальність Здатність до навчання Організованість Грамотна усна та письмова мова Оперативність

Додаткова інформація

Привіт я Ваш ідеальний кандидат на посаду, якщо Ви шукаєте, організовану, комунікабельну особистість, яка не боїться брати на себе відповідальність за чітко поставлені робочі завдання та рішуче їх виконує. Трішки про мене як особистість: не конфліктна, але вмію відстоювати свої права та себе, якщо мені "навішують" роботу в позаробочий час або ту, яка не є моїми обв'язками як працівника- нам не подорозі. Я добре вмію розпоряджатись часом, у визначені години я працюватиму, а не байдикуватиму, з Вас чітко поставлені завдання-з мене якісне виконання. Я позитивна, з хорошим почуттям гумору і дуже хотіла б щоб мої колеги були такими ж в цьому плані. Я швидко навчаюсь і вливаюсь в роботу, творча і креативна. Наразі маю власну справу, яка приносить мені дохід: займаюсь виготовленням картин та годинників з епоксидної смоли на замовлення. Ця справа займає мало мого часу, тому я і вирішила з користю в фінансовому плані проводити решту часу, але не закидаючи творчість і не втрачаючи ресурс. Тому я шукаю ВІДДАЛЕНУ роботу з графіком 4-6 годин на день(неповна зайнятість), пн.-пт.(в обумовлені завчасно години). Важливо щоб була мінімальна ставка(не суто %), Субота-неділя вихідні. Ну або якщо супер пропозиція, готова подумати.
Важливо! Роботу з дзвінками не розглядаю, ну або цих дзвінків 2-3 за день. прохання поважати мій особистий час і не пропонувати роботу оператором call-центр(дзвінки). Всі решта пропозиції, як от оператор чату, адміністратор чату, оператор пк або інші цікаві пропозиції розгляну.
До речі, про мови, я на мінімальному рівні знаю англійську мову, так як працюю з закордонними маркет плейсами(реалізовую свої вироби), і користуюсь перекладачем(DeepL Translate), тому якщо потрібно вести листування англійською, знаю як це робити.
Якщо Ви прочитали цю інформацію до кінця, і я Ваш ідеальний кандидат, з радістю готова поспілкуватись щодо умов. Готова розглянути різні пропозиції.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: