Резюме від 14 березня 2024

Ірина

Менеджер, керівник ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ресторану

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Mon Chef Restaurant, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи служби сервісу та постійна комунікація з готельною службою.
Організація заходів у ресторані (каво-перерви, бенкети, фуршети, весілля, гастровечори).
Проведення інвентаризацій, тощо.

Адміністратор

з 06.2022 по 12.2022 (6 місяців)
Грузинський ресторан "Ахалі", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль відкриття та закриття закладу.
Складання графіків та контроль виходу персоналу на роботу.
Проведення співбесід.
Робота в 1С.
Виплата ЗП
Робота з постачальниками.
Проведення інвентаризацій.
Вирішення поточних питань, форс-мажорів, конфліктів з гостями тощо.

Менеджер

з 06.2022 по 01.2023 (7 місяців)
Кондитерська-ресторан "Французькі канікули", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

*контроль відкриття та закриття ресторану;
*контроль дотримання касової дисципліни;
*робота з постачальниками;
*контроль за дотриманням стандартів роботи служби сервісу, клінінгу;
*ведення фонду оплати праці;
*вирішення поточних питань тощо.

Менеджер

з 08.2021 по 11.2021 (3 місяці)
Шоу-бар, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

*затвердження графіків персоналу;
*видача ЗП та щоденний розрахунок танцівниць;
*внутрішня звітність;
*контроль за дотриманням прозорості роботи лінійного персоналу;
*вирішення поточних питань, конфліктів, форс-мажорів протягом ночі;
*кооперація з іншими менеджерами мережі тощо

Головний адміністратор

з 01.2020 по 09.2021 (1 рік 8 місяців)
РК Papashon, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

*планування та контроль виходу персоналу на роботу;
*контроль роботи офіціантів та працівників клінінгу;
*касова дисципліна;
*робота з постачальниками;
*стажування та сприяння легкій адаптації новачків;
*проведення інвентаризацій;
*робота бенкет-менеджера за його відсутності та багато іншого.

Хостес

з 12.2019 по 01.2020 (1 місяць)
РК Papashon, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант/старший офіціант

з 11.2018 по 01.2020 (1 рік 2 місяці)
РК Papashon, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант/старший офіціант

з 06.2017 по 10.2018 (1 рік 4 місяці)
Заміська веранда "I love you Odesa", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 06.2016 по 08.2016 (2 місяці)
Піцерія-спагетерія "Da Vinci", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ЛНУ ім.І.Франка

Філософський факультет, кафедра психології, Львів
Вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Львівський інститут банківської справи УБС НБУ (м.Київ)

Фінансово-економічний факультет, кафедра обліку і аудиту, Львів
Вища, з 2010 по 2014 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс "Управлання персоналом: дієві інструменти" (UCU BUSINESS SCHOOL)

2023; 1,5 кредита ЄКТС
Сертифікат

Курс "Основи проєктного менедженту" (Prometheus)

2024; 4 тижні
Сертифікат

Тренінг із сертифікацією "Харчова безпека та менеджент у ресторані" (HORECA school)

10.02.2024

Знання і навички

Водійські права кат. B Користувач 1С iiko ПЗ Profit MS Office R-Keeper Бітрікс24 SERVIO

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Серйозний підхід до роботи, чесність та об'єктивність, стресостійкість та комунікабельність, аналітичне мислення та почуття гумору - це про мене:)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: