Ірина
Менеджер, керівник ресторану
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6539970
Досвід роботи
Менеджер ресторану
з 02.2023 по нині
(1 рік 3 місяці)
Mon Chef Restaurant, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи служби сервісу та постійна комунікація з готельною службою.
Організація заходів у ресторані (каво-перерви, бенкети, фуршети, весілля, гастровечори).
Проведення інвентаризацій, тощо.
Адміністратор
з 06.2022 по 12.2022
(6 місяців)
Грузинський ресторан "Ахалі", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль відкриття та закриття закладу.
Складання графіків та контроль виходу персоналу на роботу.
Проведення співбесід.
Робота в 1С.
Виплата ЗП
Робота з постачальниками.
Проведення інвентаризацій.
Вирішення поточних питань, форс-мажорів, конфліктів з гостями тощо.
Менеджер
з 06.2022 по 01.2023
(7 місяців)
Кондитерська-ресторан "Французькі канікули", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
*контроль відкриття та закриття ресторану;
*контроль дотримання касової дисципліни;
*робота з постачальниками;
*контроль за дотриманням стандартів роботи служби сервісу, клінінгу;
*ведення фонду оплати праці;
*вирішення поточних питань тощо.
Менеджер
з 08.2021 по 11.2021
(3 місяці)
Шоу-бар, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
*затвердження графіків персоналу;
*видача ЗП та щоденний розрахунок танцівниць;
*внутрішня звітність;
*контроль за дотриманням прозорості роботи лінійного персоналу;
*вирішення поточних питань, конфліктів, форс-мажорів протягом ночі;
*кооперація з іншими менеджерами мережі тощо
Головний адміністратор
з 01.2020 по 09.2021
(1 рік 8 місяців)
РК Papashon, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
*планування та контроль виходу персоналу на роботу;
*контроль роботи офіціантів та працівників клінінгу;
*касова дисципліна;
*робота з постачальниками;
*стажування та сприяння легкій адаптації новачків;
*проведення інвентаризацій;
*робота бенкет-менеджера за його відсутності та багато іншого.
Хостес
з 12.2019 по 01.2020
(1 місяць)
РК Papashon, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант/старший офіціант
з 11.2018 по 01.2020
(1 рік 2 місяці)
РК Papashon, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант/старший офіціант
з 06.2017 по 10.2018
(1 рік 4 місяці)
Заміська веранда "I love you Odesa", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 06.2016 по 08.2016
(2 місяці)
Піцерія-спагетерія "Da Vinci", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
ЛНУ ім.І.Франка
Філософський факультет, кафедра психології, Львів
Вища, з 2014 по 2018 (4 роки)
Львівський інститут банківської справи УБС НБУ (м.Київ)
Фінансово-економічний факультет, кафедра обліку і аудиту, Львів
Вища, з 2010 по 2014 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Курс "Управлання персоналом: дієві інструменти" (UCU BUSINESS SCHOOL)
2023; 1,5 кредита ЄКТС
Сертифікат
Курс "Основи проєктного менедженту" (Prometheus)
2024; 4 тижні
Сертифікат
Тренінг із сертифікацією "Харчова безпека та менеджент у ресторані" (HORECA school)
10.02.2024
Знання і навички
Знання мов
- Російська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
Серйозний підхід до роботи, чесність та об'єктивність, стресостійкість та комунікабельність, аналітичне мислення та почуття гумору - це про мене:)
Схожі кандидати
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Львів, Вінниця
,
ще 8 міст
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Львів, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Львів, Київ
,
ще 2 міста
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Львів, Дніпро
,
ще 8 міст
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 грн, Львів, Вінниця
,
ще 4 міста