Резюме від 22 березня 2024

Ірина

Практичний психолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Бедрило Ірина Олегівна
Дата і місце народження: 13травня,1992рік. Місто Львів
Сімейний стан: Заміжня
Фактична адреса: Місто Львів,вулиця Козацька 37б
Мобільний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Зайняти вакансію психолога, практичного психолога у вашому закладі.
Освіта: 1997-2009-навчалась у СЗШ №70.
2009-2013-навчалась у ЛДУВС на факультеті психології,за спеціальністю практична психологія на денній формі навчання. Здобула освіту за кваліфікацією рівня бакалавр.
2013 - 2015 навчалась у ЛДУВС на факультеті психології,за спеціальністю практична психологія на денній формі навчання. Здобула освіту за
кваліфікацією рівня магістра.
2009- 2015 навчалась у ЛНУ ім. Івана Франка на факультеті англійська філологія,на заочній формі навчання. Здобула освіту за кваліфікацією рівня бакалавра.
Додаткова освіта:2018- підвищення кваліфікації Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького,факультет післядипломної освіти- Пропедевтика психічних розладів.
2020рік закінчила- ГО ’Українське товариство Системної та Короткотермінової Психотерапії ‘, Інститут післядипломної освіти Львівський національний університет імені Івана Франка- Короткотермінова Психотерапія зосереджена на вирішенні BSFT-BRIEF SOLUTION FOCUS THERAPY(Рівень А)
Досвід роботи:Відвідала тренінги на різні тематики. 2014 році проходила практику на базі Психоневрологічного диспансеру у 2-гому стаціонарі,розробила тренінгову програму для межевих (пограничних) особистостей. З
2016 року працюю у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи. На посаді - психолог, неврологічного відділення. 2016рік на вололониерській основі консультувала учасників антитерористичної операції( АТО) у центрі Фенікс що знаходиться на базі психіатричної лікарні. 2018 рік проходження пропедевтики- психічних розладів, на кафедри післядипломної освіти Львівського медичного університету.У 2020 році закінчила навчання рівень А Короткотермінова психотерапія зосереджена на вирішенні BSFT. Брала участь у наданні екстреної онлайн психологічної допомоги землякам в Ізмірі, після наслідків потужного землетрусу.
Додаткова інформація: володію мовами:
українською,російською,англійською.
Особисті якості: Пунктуальна,комунікабельна, цілеспрямована, відповідальна, самоорганізована, активна, позитивно спрямована, емпатійна.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: