- PRO
Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6705966/
Керуючий готельно-ресторанним комплексом, директор готелю, 50 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Досвід роботи
Операційний директор заміського готельно-ресторанного комплексу
з 06.2023 по нині
(1 рік 3 місяці)
Готельно-ресторанний бізнес
Операційне керівництво заміським готельно-ресторанним комплексом;
Організація роботи та взаємодії всіх структурних підрозділів комплексу: готелю, котеджів та шале, ресторану, спорткомплексу;
Розробка та впровадження внутрішньої документації;
Підбір та навчання персоналу;
Розробка та впровадження нових видів послуг в усіх підрозділах комплексу;
Підготовка звітності для вищого керівництва.
Директор санаторно-курортного комплексу
з 03.2021 по 02.2022
(11 місяців)
Парк-готель "Марат", Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний цикл управління санаторно-курортним комплексом, організація та контроль повного циклу господарської діяльності:
- забезпечення комплектації комплексу кваліфікованими кадрами;
- організація виконання виробничих програм та матеріально-технічного забезпечення діяльності комплексу;
- контроль за забезпеченням персоналом цілісності приміщень та майна,
-оптимізація витрат на експлуатацію, проведення інвентаризацій, контроль закупок;
- оперативне усунення аварійних ситуцій;
- взаємодія з контролюючими органами;
- запровадження стандартів якості надання послуг, контроль за якістю обслуговування гостей, правильним використанням та розподіленням номерного фонду та ін.
Директор Медичного центру
з 11.2018 по 12.2021
(3 роки 1 місяць)
Санаторно-туристичний комплекс "Трускавець 365", Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний цикл управління Медичним центром в готельному комплексі, розрахованому на розміщення 600 гостей:
- розробка концепції проекту, складання планів, графіків та контоль закупівлі та введення в експлуатацію медичних апаратів та послуг;
- комплектація центру кваліфікованими кадрами;
- розробка програм лікування за видами захворювань, аналіз ринку та впровадження найновіших методик лікування як в бальнеогрязетерапії, так і в апаратній фізіотерапії, гідропатії, косметології;
- організація продажів як основних так і додаткових послуг медичного центру, ведення переговорів з контрагентами, реклама та просування туристичного продукту, розробка та укладення договорів;
- забезпезпечення утримання матеріально - технічної бази в належному стані; складання графіків технологічного обслуговування обладнання, проведення поточних ремонтів;
- забезпечення ведення та своєчасного надання звітності про результати фінансово-господарської діяльності та ін.
Директор
з 08.2014 по 01.2018
(3 роки 5 місяців)
ТОВ Гермес, Саки (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління б’єктами сфери послуг на території санаторію – кафе-бар, автостоянка, спа-салон, магазин роздрібної торгівлі
Директор
з 05.2012 по 01.2018
(5 років 8 місяців)
ТОВ Гранд., Саки (Нерухомість)
Надання в оренду власного нерухомого майна;
Управління автопарком та складським господарством санаторію.
Генеральний директор санаторно-курортного комплексу
з 03.2009 по 01.2018
(8 років 10 місяців)
Санаторій Сакрополь, Саки (Готельно-ресторанний бізнес)
Досвід роботи:
- досвід відкриття санаторію з «нуля»:
- розробка концепції та стратегії розвитку бізнесу;
- супровід та контроль на стадії будівництва;
- оформлення дозвільної документації на будівництво та введення в експлуатацію двох 4-поверхових будівель (водогрязелікарня та медичний центр), кришної котельні, газопроводу середнього тиску, мінералопроводу, рапопроводу, допоміжних споруд та капітального ремонту 7-поверхового спального корпусу, досвід взаємодії з контролюючими органами;
- досвід формування структури підприємства, підбору команди професіоналів та організації роботи всіх відділень та служб, у тому числі:
- досвід організації роботи лікувально-діагностичного відділення, підготовка документації для отримання ліцензії на медичну практику, впровадження стандартів надання медичної допомоги, розробка програм лікування за видами захворювань, аналіз ринку та впровадження найновіших методик лікування як в бальнеогрязетерапії, так і в апаратній фізіотерапії, гідропатії, косметології, індивідуальній системній біокорекції;
- досвід організації роботи юридичного відділу, розробки «з нуля» всього комплексу внутрішньої документації (штатного розкладу, комплексу правил, положень, інструкцій, корпоративних стандартів, колективного договору, наказів і т.д.), досвід отримання дозвільної документації, сертифікатів якості, розробка типових договорів на реалізацію послуг, підряд, купівлю-продаж і т.д.;
- досвід налагодження «з нуля» кадрової роботи, планування і оцінка потреби в персоналі, пошук та відбір персоналу, організація проведення тренінгів і семінарів, адаптація нових співробітників, розробка системи мотивації співробітників, розробка і впровадження посадових інструкцій, правил внутрішнього трудового розпорядку, розробка і впровадження кодексу корпоративної культури, атестація, оцінка ефективності роботи персоналу, організація роботи з персоналом відповідно до загальних цілей розвитку компанії для досягнення ефективного використання і професійного вдосконалення співробітників;
- досвід організації «з нуля» роботи відділу маркетингу та реалізації путівок, розробка і впровадження бренду і єдиного стилю компанії, аналіз конкурентних послуг, розробка та впровадження програм лояльності, формування рекламного бюджету та аналіз ефективності його використання, розробка систем внутрішнього контролю якості наданих послуг, організація роботи з ЗМІ та ведучими туроператорами;
- досвід організації харчування «з нуля», комплектація кухні та столових, розробка меню з врахуванням дієт, організація виробничого контролю (маркування, зберігання, виробничий процес), контроль відповідності готової продукції технологічним картам, контроль дотримання санітарних правил, налагодження взаємодії з контролюючими органами;
- досвід організації роботи ремонтно-експлуатаційної служби, складання графіків технологічного обслуговування обладнання та мереж, проведення капітальних та поточних ремонтів, підготовка до літнього та зимового сезонів і т.д.
Директор ресторану
з 04.2006 по 11.2008
(2 роки 7 місяців)
ресторан Мегре, Євпаторія (Готельно-ресторанний бізнес)
Забезпечення повного циклу фінансово-господарської діяльності ресторану.
Освіта
ТНУ
Юриспруденція, Сімферополь
Вища, з 1999 по 2002 (2 роки 9 місяців)
Знання і навички
- Уважність
- Управлінські навички
- Стратегічне планування
- Управління підприємством
- Стресостійкість
- Уміння працювати в режимі багатозадачності
- MS Excel
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
Основні навики:
- більше 20 років досвіду роботи в готельно-ресторанному бізнесі
- успішний досвід роботи на відповідальних управлінських позиціях
- досвід побудови з «нуля» багатофункціональної ефективної команди співробітників з використанням всіх методів пошуку та підбору персоналу
- досвід управління та контроль роботи персоналу в кількості понад 250 працівників
- досвід організації з «нуля» технологічних процесів на підприємстві, розробка системи взаємодії всіх відділів і служб
- практичний досвід розробки та впровадження програм розвитку, навчання, оцінки персоналу, підтримання та розвитку корпоративної культури. Створення системи корпоративних цінностей.
- високий рівень самоорганізації
- аналітичне та стратегічне мислення
- відмінне розуміння якісного сервісу, що відповідає актуальним ринковим вимогам та потребам компанії
- відмінне розуміння процесів прийняття рішень та їх специфіки в різних секторах
- вміння створювати бізнес-контакти та здійснювати взаємодію з навколишнім середовищем компанії
- успішний досвід проходження перевірок державними органами
Схожі кандидати
-
Керуючий готельно-ресторанним комплексом, керівник мережі, операційний (запуск ресторанів під ключ)
Київ, Вінниця , ще 6 міст -
Операційний директор, керівник ресторанного комплексу, управляючий рестораном
Київ -
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Київ -
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Київ, Дніпро , ще 8 міст -
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів , ще 2 міста