Резюме від 5 квітня 2021 PRO

Борис

Шеф-повар

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Бердичів, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Львів, Одеса, Тернопіль, Умань, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 01.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
Sychenko Group, Винница (Ресторанный консалтинг)

1. Технологический проект кухни
2. Закупка необходимого инвентаря, оборудования и посуды
3. Разработка уникального концептуального меню, с учетом пропускной способности кухни и посадочных мест зала
4. Проработка блюд на дегустацию и доработка рецептов с учетом пожеланий заказчика
5. Составление технологических карт блюд
6. Приготовление и оформление блюд для фотосессии
7. Подбор и рекомендация к найму персонала кухни
8. Обучение поваров приготовлению блюд меню согласно технологии
9. Обучение щеф-повара управлением работы кухни
10. Разработка барного меню
11. Обучение барменов
12. Обучение администраторов
13. Обучение официантов меню ресторана
14. Наладка поставки продуктов (работа с поставщиками, обучение закупщика, обучение поваров приему продуктов)

Освіта

Баскски кулинарный центр

Шеф-повар, Сан-Себастьян
Вища, з 2019 по 2019 (менш ніж 1 рік)

Схожі кандидати

Шеф-повар
Одеса, Дистанційно

Шеф-кухар, керуючий рестораном
Житомир, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-повар
Одеса

Шеф-повар
Дніпро, Запоріжжя , ще 5 міст

Шеф-кухар
Дніпро

Шеф-повар
59000 грн, Вінниця, Київ , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: