• PRO

Данил

Шеф-кухар, 45 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 01.2024 по 05.2025 (1 рік 4 місяці)
Calvados, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 10.2023 по 01.2024 (3 місяці)
Gastro bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 07.2023 по 09.2023 (2 місяці)
Lunca, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 01.2023 по 06.2023 (5 місяців)
More, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, постановка меню, управление товарооборотом кухни, остатками и закупками, контроль работы смены и составление графика, контроль выдачи заказов, качества и сроков хранения продуктов. Набор персонала и дальнейшее обучение сотрудников. Проведение инвентаризаций.

Шеф

з 01.2020 по 12.2022 (2 роки 11 місяців)
"Рацион" Доставка еды, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, постановка меню, управление товарооборотом кухни, остатками и закупками, контроль работы смены и составление графика, контроль выдачи заказов, качества и сроков хранения продуктов. Набор персонала и дальнейшее обучение сотрудников. Проведение инвентаризаций.

Повар, старший смены

з 01.2019 по 02.2020 (1 рік 1 місяць)
Nam Modern Vietnamese Cuisine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, контроль качества и сроков хранения продуктов, проведение инвентаризаций.
Повышение до старшего смены. Контроль рабочего процесса, качества отдачи блюд.

Повар

з 03.2018 по 01.2019 (10 місяців)
BAO Modern Chinese Cuisine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, контроль качества и сроков хранения продуктов, проведение инвентаризаций.

Холодник и заготовщик

з 06.2014 по 01.2017 (2 роки 7 місяців)
Кафе-бар "Барвиха", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, контроль качества и сроков хранения продуктов.

Освіта

ДПЛСУ №18 г.Донецк

Повар и Кондитер, Донецьк
Середня спеціальна, з 2014 по 2017 (2 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: