- PRO
Данил
Шеф-кухар, 45 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 27 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6897554/
Досвід роботи
Шеф кухар
з 01.2024 по 05.2025
(1 рік 4 місяці)
Calvados, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 10.2023 по 01.2024
(3 місяці)
Gastro bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 07.2023 по 09.2023
(2 місяці)
Lunca, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 01.2023 по 06.2023
(5 місяців)
More, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, постановка меню, управление товарооборотом кухни, остатками и закупками, контроль работы смены и составление графика, контроль выдачи заказов, качества и сроков хранения продуктов. Набор персонала и дальнейшее обучение сотрудников. Проведение инвентаризаций.
Шеф
з 01.2020 по 12.2022
(2 роки 11 місяців)
"Рацион" Доставка еды, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, постановка меню, управление товарооборотом кухни, остатками и закупками, контроль работы смены и составление графика, контроль выдачи заказов, качества и сроков хранения продуктов. Набор персонала и дальнейшее обучение сотрудников. Проведение инвентаризаций.
Повар, старший смены
з 01.2019 по 02.2020
(1 рік 1 місяць)
Nam Modern Vietnamese Cuisine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, контроль качества и сроков хранения продуктов, проведение инвентаризаций.
Повышение до старшего смены. Контроль рабочего процесса, качества отдачи блюд.
Повар
з 03.2018 по 01.2019
(10 місяців)
BAO Modern Chinese Cuisine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, контроль качества и сроков хранения продуктов, проведение инвентаризаций.
Холодник и заготовщик
з 06.2014 по 01.2017
(2 роки 7 місяців)
Кафе-бар "Барвиха", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Соблюдение порядка и чистоты на рабочем месте, приготовление блюд согласно технологическим картам, контроль качества и сроков хранения продуктов.
Освіта
ДПЛСУ №18 г.Донецк
Повар и Кондитер, Донецьк
Середня спеціальна, з 2014 по 2017 (2 роки 9 місяців)
Схожі кандидати
-
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-кухар
80000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ, Запоріжжя , ще 2 міста