Резюме від 15 травня 2023

Дмитро

Директор, адміністратор ресторану, кав'ярні, паба, кафе, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Мироненко Дмитро Олегович
12.05.1986 р.н.
Тел: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Київ


Особисті якості:
Комунікабельність, овідповідальність, високі оргонізаторські здібності, швидко навчаюсь, стресостійкість, пунктуальність, відстність шкідливих звичок.

Професійні навички:
Знання нюасів та станндартів роботи будь якого закладу (від кавового мафа до ресторану преміум сегменту), аналіз роботи закладу, навички роботи з персоналом, касова дисципліна, складання колькуляційних та технологічних карт (бар, кухня), знаня роботи та обслуговування барного та кухонного обладнаня
Мови: Українська-рідна, англійська-середній рівень

Професійний досвід


«Портер Паб» адміністратор, керуючий закладом
( Січень 2021 - лютий 2022р.)
Керування персоналом , ведення графіку, мотивація, контроль якості обслуговування, касова дисципліна РРО, ведення обліку в 1С, проведення інвеннтарізації, робота з гостями закладу, рішення конфліктних та нестандартних ситуацій, ділове листування, аналіз роботи паба, складання заявок, замовлення та закупівля продуктів.

Кав’ярня «Coffe Rite», бариста-адміністратор
(Березень 2020 - грудень 2020р. )
Відкриття кав’ярні з нуля, складання та пророботка напоїв в меню, приготування кавових та безалкогольних напоїв, обслуговування гостей закладу, проведення інвентарізації, замовлення та контроль якості продуктів, налаштування помола кави, обслуговування та налаштвання професійного обладнання, касова дисципліна.

Кав’ярня «Черчилль», бариста-адміністратор
(Червень2018 -березень 2020 р. )
Приготування кавових та безалкогольних напоїв, контроль якості та кількості продуктів, робота з професійним обладнанням та його обслуговування, робота з постачальниками, проведення майстер-класів, розробка сезоного меню, створення та підтримка friendly атмосфери в кав’ярні, касова дисципліна.

Готельно-рестораний комплекс «Green Stone», ппомічник керуючого
(Жовтень 2015 - червень 2018р.)
Організація та проведення банкетів, свадіб, конференцій, кава-брейків, кейтерінг, керування персоналом, робота з посточальниками.

Ресторан тайско - китайскої кухні «Пад Тай», керуючий
(Липень 2014 - вересень2015р.)
Керування та мотивація персоналу, ведення графіку, розробка нового меню, організація та проведення банкетів, проведення інвентарізації, контрольприходів та росходів, планування бюджету, аналіз та збільшення продажів та середнього чеку, спілкування с гостями закладу, контроль якості обслуговування, робота з постачальниками, спілкування та робота з контролюючими органами, робота з бухгалтерією.

Сімейний ресторан «Мафія», менеджер
(Березень 2013 - червень 2014р.).
Контроль роботи персонала, контроль якості обслуговування, спілкування з гостями ресторану, рішення конліктних ситуацій.

Паб «25», адміністратор
(Січень 2011- серпень 2012р.)
Контроль роботи персонала, контроль якості обслуговування, розробка меню, проведення інвентарізації, касова
дисципліна, спілкування з гостями, рішеня конфліктних та нестандартних ситуацій.

Освіта:
Херсонський Державний Технічний Інстітут - эекономічний факультет, спеціальність - менеджмент організації.
Херсонський Професійний Кулінарний Ліцей - повар-кондитер.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: