- Візитка
Олександр
Шеф-кухар
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7071543/
Додаткова інформація
Су-шеф / шеф-кухар
(повна зайнятість)
Дата народження: 16 липня 1993р.
E-mail: [
Ключові знання та навички
• Знання азіатської, паназіатської, італійської, індійської, середземноморської, української та європейської кухонь;
• Знання рецептур та способів приготування різноманітних страв;
• Участь у розробці та впровадженні меню;
• Досвід складання ТК;
• Оцінка контролю якості харчової сировини;
• Участь у відкритті ресторану;
• Навички управління колективом;
• Вміння працювати в команді;
• Гарний естетичний смак;
• Вміння презентувати та оформлювати страви.
Досвід роботи
• 06.2024 - наразі
Ресторан Вітер, шеф-кухар
• 07.2023 - 05.2024
Ресторан Samna, кухар
• 04.2023 – 06.2023
Ресторан Джустіно-Гриль, шеф-кухар, проектний менеджер
• 06.2021 – 04.2023
Ресторан Пян-Се Rest, шеф-кухар
• 03.2021 – 15.05.2021
«Новий канал», проект «Пекельна кухня», food producer
• 05.2020 – 02.2021
Ресторан «Rabbit Habit», кухар універсал
• 02.2020 – 05.2020
Карі-бар "Delhi Delhi", кухар гарячого процесу
• 09.2019 – 02.2020
Ресторан «Публіцист», кухар гарячого процесу
• 08.2018 – 09.2019
Міське гастро-кафе "Frankie Capital Cafe", старший зміни
• 10.2017 – 08.2018
Ресторан «Fish House», кухар гарячого процесу
• 04.2017 – 10.2017
Ресторан «Semifreddo», кухар холодного процесу
• 09.2016 – 04.2017
Ресторан «BAO», кухар гарячого процесу / WOK
• 06.2016 – 09.2016
Ресторан «Причал 24», кухар гарячого процесу
• 06.2015 – 06.2016
Ресторан «Nobu», кухар універсал
Освіта
Вища професійна школа № 19 (м. Шостка). Рік закінчення – 2012 рік.
Особисті якості
Пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, ініціативність, вміння працювати в команді та знаходити спільну мову з людьми, любов до кулінарії, творчий підхід, охайність, відсутність шкідливих звичок, організованість.
Схожі кандидати
-
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-кухар
80000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ, Запоріжжя , ще 2 міста