Резюме від 6 вересня 2021

Богдана

Менеджер по роботі з клієнтами

Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу пакетних турів

з 11.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
Тур агенція «I feel travel»

Додаткова інформація

ВАСИЛЕНКО БОГДАНА
HR-менеджер

Освіта

НУХТ
Менеджер ЗЕД (спеціалізація - менеджер митної справи), Киев
Повна вища, з 2010 по 2016 (6 років)

Додаткова інформація
Василенко Богдана



________Професійний досвід________


Листопад 2019р. по нині: Тур агенція «I feel travel” - менеджер з продажу пакетних турів.
Виконувані обов'язки:
продаж пакетних турів різних напрямків; пошук, вивчення та поповнення актуальної готельної бази; вивчення нових напрямків та їх просування; повний супровід клієнтів; допомога клієнтам у вирішенні будь яких питань стосовно туру; вивчення методів щодо просування своїх послуг та пошуку нових клієнтів, їх застосування; підтримка Інтернет-контенту;бронювання турів; ведення всієї необхідної документації; ведення ділового листування з партнерами; підбір за бажаними критеріями та допомога у виборі туру клієнтам; відвідування тур.виставок, семінарів, вебінарів; знання всіх вимог до в‘їзду наших громадян в інші країни.

Червень 2016 р. - квітень 2018 р.: ТОВ «Sentence-Lab» - Smm-менеджер.
Створення контенту; ведення сторінки фейс бук; створення розсилки та її запуск; робота з Фотошоп; опис товарів; підготовка макетів та текстів для оформлення сайту; організація корпоративів, тимбилдингів; привітання зі святами колег, клієнтів, партнерів; підготовка подарунків.

Квітень 2015 р. - січень 2016 р.: “Планета” - помічник менеджера по роботі з клієнтами.
Виконувані обов‘язки:
зустріч клієнтів; знайомство клієнтів з компанією та її продуктами; допомога та піклування про клієнтів під час отримання послуг компанії; підтримка клієнтів в проміжках між отриманням послуг компанії; допомога в організації робочого дня одиторів; організація та контроль процесу надання послуг; облаштування робочих місць; підготовка матеріалів для надання послуг; координація роботи менеджерів з прибирання; облаштування затишку офісу; організація корпоративів; привітання зі святами колег, клієнтів, партнерів; підготовка подарунків.

Квітень 2011 р. - грудень 2014 р.: ТОВ “Sentence-Lab” - офіс менеджер

Виконувані обов‘язки:
Помічник HR-менеджера (підготовка та розміщення вакансій на відповідних Інтернет ресурсах; відбір резюме для співбесід; написання та контроль ведення, в подальшому, посадових інструкцій співробітниками; ознайомлення, навчання та контроль засвоєння матеріалу новими співробітниками; розробка, підготовка матеріалу для підвищення кваліфікації персоналу, навчання та контроль вивчення матеріалу для підвищення кваліфікації персоналу.
Офіс менеджер (забезпечення життєдіяльності офісу, координування роботи прибиральниці, спілкування з клієнтами, ведення сторінок у соц.мережах, створення і розповсюдження реклами, допомога у організації корпоративів корпоративів для співробітників, привітання співробітників та клієнтів, підготовка подарунків, робота з інвойсом, підготовка документів для митного брокера та тендерів.)

Жовтень 2010 р. - березень 2011р.: “VISOTSKY CONSULTING” - офіс менеджер
на Виконувані обов‘язки:
зустріч клієнтів; допомога та піклування про клієнтів під час отримання послуг компанії; допомога в організації робочого дня спікерів; організація та контроль процесу надання послуг; організація кофі-брейків; підготовка матеріалів для надання послуг; офісні закупівлі; облаштування затишку офісу; підготовка подарунків.

__________Освіта__________

2010 р. – 2016 р. - Національний університет харчових технологій за фахом "Менеджер зовнішньо-єкономічної діяльності", спеціалізація «Митна справа».
2011 р. - проходження курсів підвищення особистого росту в “VISOTSKY CONSULTING”

Володіння мовами

• українська – вільно
• російська – вільно
• англійська – базова

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: